من از ایتالیا متنفرم ، نظر ندم بهتره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من از ایتالیا متنفرم ، نظر ندم بهتره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خود پیرلو هم هم بگه شانس نداشتیم میلاد میگه تو مستند گفته ایتالیا شانس اول قهرمانی بوده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممتنع(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس باشه من بیشعور بودم که 2006 حدس زدم ایتالیا قهرمان میشه (sm120)نقل قول:
باید حتما باهات برخورد فیزیکی کنم؟ (sm120) این یاد موندنهای تو هم شده مثل ممد دهن لق (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تصویب شد (sm120)نقل قول:
فقط تو ایران ایتالیا رو شانس قهرمانی میدونن (sm120)نقل قول:
نه تو یکی از فهیم ترین پیشگو ها بودی که برعکس همه قهرمان رو درست پیش بینی کرده بودی(sm10)(sm120)نقل قول:
عادت کردی کس بگی ؟(sm120)نقل قول:
من چند هفته پیش داشتم مستند رو میدیدیم این جملش یادم بود گفتم چه ربطی داره به مستند؟
من 5-6 سالم نیست که جام رو یادم نباشه