اين كـون داره؟ كون نديدين؟
ممه هاشم قلابيه كونم دوزار نداره حرف زدنم بلد نيست كلا فايده نداره دنيا گوشت بهتريه
نمایش نسخه قابل چاپ
اين كـون داره؟ كون نديدين؟
ممه هاشم قلابيه كونم دوزار نداره حرف زدنم بلد نيست كلا فايده نداره دنيا گوشت بهتريه
(sm120) بچه ای از هم نداریم
من اجازه نمیدم حرف بزنه (sm50)خشن ***** (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این که پوشیدس همه جاش خطر
احمق كافه اپاراته امسال
اين پارساليه
(sm2)حقوق سیاسی و بدمینتون رو میخوام کیونم کنم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امسال
(sm2)بچه دار نشدن دیگه همکاری نکردننقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط سوراخ گيرت مياد لوازم جانبي گيرت نمياد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)کمپانی hmd گوشی های نوکیا رو تو ویتنام میسازه اونجا چه خبره اینقد پیشرفت کردن
همه چیش خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باربیه
(sm2)با راکتش بزنی دم کیونشنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کافه آپارات - حسام نواب صفوی
کافه آپارات هر شب در راهروی کاخ جشنواره - جشنواره فیلم فجر 95 را از آپارات دنبال کنید aparat.com/fajrfilm
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)راکد حال نمیدهنقل قول:
(sm50)فقط کمربند چرمی
کافور بریزید دیوثا (sm2)
(sm2)
رضا ديدي
بابا این وزق چی بود حالم بهم خوره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از این شلاق هایی که تو س*ک*س شاپ ها میفروشن (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
من كجا گفتم خوشگله
ممه هاشو گفتم يه طوري سيخ نشسته معلوم باشه
چه بی قراره حسام نواب صفوی (sm2)
(sm50)یقین دارم اسفنجیهنقل قول:
و من بهم ثابت شده طرف هرچقدر قيافش معمولي تر و نچسب تر باشه
وقتي لخت ميشه حرفاي بيشتري براي گفتن داره(sm2)
منتظر اکرانش هستیم (sm59)نقل قول:
بابا گندس فقط
چیز خاصی نداره (sm2)
نچسب ؟ دختر به این بانمکی و خوشگلینقل قول:
همينو اگه كوچه خالي ببينيش تا بيست بار نكنيش ولش نميكني زر نزن رضا(sm2)
عجب خري هستي من دارم كلي گويي ميكنم اينو نميگمنقل قول:
اين قيافش خيلي خفن نيست ولي با نمكه البته اينجا زيادم ارايش نكرده كلا كردنيه من بهش كرديت ميدم(sm2)
بابا این فقط سیخ نشسته
این نواب صفوی چار هیس هیس میکنه هی (sm2)
(sm142)
ممه هاش براي هيكلش كه درشت نيست خوبه
اسفنجي مسفنجي هم نيست ممه خودشه
ليموييه(sm2)
من خیلی بهش کردیت می دم (sm2)نقل قول:
از فوریت های منه (sm59)
(sm59)ولی دنیا خیلی بدن نازی داره (sm128)
میکردی توش دیگه درش نمیاوردی (sm2)(sm2)
چه بیچاره هایی هستیم ما که دستمون به گوشت نرسیده (sm2)
منو بزار تو پرانتز من دستم رسيده
(sm59)
نیشابور بیا یه نگاه بنداز به خودت هزار بار امیدوار میشینقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طرف موتور داره قیافش عین چیز بعد از چیزه زنش انقدر خوشگله که نگو
من در تعجبم اینا چجوری بله میگن؟
باشه تو زورو (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)