من زورو نيستم شماها بي بخاريد(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
من زورو نيستم شماها بي بخاريد(sm2)
امشب تابان یا یاشارو حذف می کنن
(sm59)یه چند تا ازون فیلم هات برام اسم ببر که مثل 4 شنبه سوری باشه ببینم اگه خوشم بیاد بهت بگم لینکشو برام در بیاری رامی سرور (sm51)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@رامی سرور
(sm2)
دیوثا چرا بحثای صب و الان راه انداختید
(sm27)
(sm2)اره نکه هر شب داری فواره می زنی تو سانفرانسیسکو
اقا من اصلا حرفمو پس ميگيرم
چه بحثيه ميكنم اخه(sm2)
اصن تو زورویی
برزیلی
شیش صفر از ما جلویی
(sm2)
(sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یراحی... (sm10)
به خاطر اینکه رسول درخواست داد که زمان برنامه های صبح بیشتر بشه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن گفته مردم شبا مهربون میشن ! منم تابع حرف اونم (sm59)
اومدم یونی اطلاع دادن دانشکده جدید هنوز آماده نشده از یه هفته دیگه کلاسا شروع میشه...
شیر تو این زندگی...
یه هفته باس ج.ق بزنیم... (sm172)
(sm118) (Skrillex & Alvin Risk - Try It Out (Neon Mix (sm118)
(sm2)ما که این همه زدیم توام بزن (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این بود زندگی ...
خالطور سعيدي با اين تنظيم تخميش ريد به تمام ابهت موزيك صحنه
اينو بايد شهرام دوباره تنظيم ميزد
آزاد نکن دیگه منو ... (sm50)
زدنم مصلحتی نیست بدان مجبورم... (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خانه ی دل را تکاندم
خانه ی دل را تکاند ؛
من به دور انداختم
بدخواه او را ،
او مرا ... (sm50)
دم سندى گرم، ريد به خوانندها(sm120)
بالاخره از گروه سعیدی هم یه نفر حذف شد
سخن بزرگان : اگه قبل از خوانندگیش می دیدنش تو خیابون بار هم نمی دادن ببره (sm51)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته این دیوثام زیاد مقصر نیستن بیشتر تایم صب دست بابا اسی افتاده (sm2)
لعنت به روز جمعه (sm50)
(sm50)
اقا من دربی بلیط گرفتم الان باید کارت ملی رو هم با خودم ببرم یا شماره ملیم رو بگم کافیه??
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با همراه داشتن کارت ملی، به درب ورودی غربی و شرقی مراجعه کرده و کارت ملی خود را به دستگاه بارکدخوان موجود در ورودی مذکور نزدیک نمایید.(افرادی که با کد ملی بلیط خریده اند نمی توانند با کارت دیگری بجز کارت ملی وارد ورزشگاه شوند.)
تشکرلر(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این زیگور 2 تا کلیپ تخمی اسکی واسه شادمهر درست کرد فکر کردن خیلی خفنن.کلیپ تتلو رو ببینید عجب ریدمانیه
الان مناسبت حرفمم اینه که برید کلیپ زندوکیلی رو ببینید عجب کلیپ قشنگ و مدرنیه
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نتیجه دربی رو چند چند پیش بینی میکنید؟
2-0 یا 3-0(sm120)
خطر ..زند کو؟(sm120)
پرسپولیس دیگهنقل قول:
بیپنقل قول:
صد%(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما تو بازی حرفامون رو میزنیم (sm120)