زندگی یک درخته و من ریشه ام تو ساقه...
نمایش نسخه قابل چاپ
زندگی یک درخته و من ریشه ام تو ساقه...
جانی برای مرگ، مرگی برای یاد...(sm50)
(sm50)
(sm2)حال میده جنتی قبل انتخابات بمیره
ملت از این شانس ها ندارن
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وای (sm2)
هر چی کامنتارو لود میکنم همه ایرانی (sm2)
ممر برو تا داغه وبت رو تبلیغ کن (sm2)
(sm50)
هموطنان عزیز سرود ملی
من ممه میخوام
اقا به جا این همه کامنت ریپورتش کنید که دل رونالدو خنک شه
طرف رفته بود مجلس ختم ، بشقابش پر گوشت بود !
به بغل دستیش میگه : اکبر ختم به این میگنا ریدم تو ختم بابات
بام ؟ شیب ؟
پراید تمیز مدل نود قیمت توافقی تماس بگیر ۰۹۱۲.....
ادمس های فرش در طعم های مختلف فقط ۱۰۰۰ تومن
بابا کولرو بزن
حله دادا سفارشی برات میزنم
پیج قبلیم هک شده فالوم کنید
زعفرون اصل تاج خروس بسته ای هزار
دیوثا(sm2)(sm2)
برای اشترم (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه عکسا 100 تا کامنت خورده این یکی 4000 تا(sm70)
و البته ممر(sm3)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان یه سر رفتم یاهو امین اینو زده گویا برا 2 روز پیشه
سلام بچه ها
اونایی که دیشب بودن و دیدن که هیچی
اما بقیه که در جریان نیستن! دیگه اومدن اینجا واسه من ممکن نیست
اون قدری قدرنشاس و نفهمم نیستم همین طور سرمو بندازم پایینُ برم
(sm120)بش بگو بیا پفیوز محل امنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)هوا توپه (sm155)
کلا از نت رفته فکر کنم(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)میدونستم نمیفهمم نخوندم مختصر مفید بگو چیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)قیافه جان کری
مونده بدبخت چیکا کنه با اینا
(sm2)
(sm30)
(sm120)
(sm2)عسلام
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm209)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه باو میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
(sm51)
(sm111)
(sm118)
(sm135) (sm30)
(sm39)
(sm98)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
(sm128)
اشترم یه صدتا به ارسالای این زیاد کن بتمرگه سر جاش
زیرنویس از ته قلب وحشی لینچو هر چی میگردم پیدا نمیکنم..داریش؟(sm176)نقل قول:
شنبه 09/03/1394 ساعت : 21:00
فينال جام حذفي انگليس : آرسنال - استون ويلا
زنده از شبکه ورزش
(sm30) (sm120) فکر ارسال بودم الان روزی 100 تا شکلک میفرستادمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]