نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو سال با 8 کار کردم خیلی هم خوب بود
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو سال با 8 کار کردم خیلی هم خوب بود
پس بزن برو موفق باشینقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط ساعت رایگان نصب کن که بزنی اپدیت شه خودش تمام درایورا رو نصب میکنه حتی گرافیک
فدای محبتت ، میدونم چه مدلی میگی ... ولی من خیلی بد پسندم ... امروز رفتم دریاکنار ، کل مغازه های اونجا رو زیر و رو کردم چیزی نظرمو نگرفت ... کلا توی شلوغی که میرم گم میشم ، خیلی هم بدپسندم ... تو بگو 60 تا تی شرت بپوش میپوشم ولی باید بهم بگن این خوبه همینو بگیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کافیه یه ذره بخندی و بهت خوش بگذره اونموقع است که بدبختی و مصیبت از در و دیوار میریزه رو سرت پس نیشت رو ببند
پس درست مثل منی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کامران من 1 به بعد سرعت ندارم که ج بدم صفحه دیر لود میشه اعصاب ندارم (sm3)
فعلا شب بخیر (sm127)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)
باب: پاتریک چرا انقدر ناراحتی؟
پاتریک: امروز یه بچه رو دیدم داشت سر چهارراه گل میفروخت
باب: از دیدن اون بچه ناراحت شدی؟
پاتریک: نه
باب: پس چی ناراحتت کرده؟
پاتریک: همین دیگه،از این ناراحتم که فهمیدم دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
هاوس: کسی که ادعا میکنه با خدا حرف میزنه ادم مذهبیه. ولی کسی که ادعا میکنه خدا باهاش حرف میزنه،روانیه...!!!
دکتر هاوس :
می تونی هر چقدر که دوست داری به روح و قیامت، بهشت و جهنم اعتقاد داشته باشی، اما وقتی پای این یکی دنیا در میونه، احمق نباش، چون می تونی بهم بگی که با ایمان به خدا همه ی روز رو سپری می کنی، اما بازم وقتی می خوای از یه جاده رد بشی، می دونم که به هر دو طرف نگاه می کنی.