داش علی عشقه همه جوره دوسش دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
داش علی عشقه همه جوره دوسش دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنظرم میخواستن اقتصادی کار کنند و یه دوازبان جوون رو خودشون پرورش بدننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شخصیتش خوبه خدایی ... فنی در حد استقلال نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm89)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داره دان میشه (sm173)(sm132)نقل قول:
داچ علي جكوزيان فرشينگ(sm2)
سبکش اجتماعیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جی دال موزیک های خوبی داره
ولی لیتو تو رپ استعداد بهتریه
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهدی جهانی تنهایی تو اتاقش بصورت مخفی آهنگ می خونه بعد که پخش میشه می بینه ای بابا علیشمس توش هست. دیگه نمیدونه چی کار کنه
»ول گرد حسینی«
@OfficialPersianTwitter
(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30) عالی بود
ترکیدم(sm2)نقل قول:
گوشیدم، خوب بود... (sm50)نقل قول:
برای احساسم به تو یک عمر زندونی کمه
من بی دفاعم پیش تو این آخرین دفاعمه(sm50)
فصل مردن واسه من کی میرسه ...
وقت پروازه من از این قفسه...
آسمان تنگ است و بی روزن
عرصه سردرگمی ها مانده و بی در کجایی ها
باد چون باران سوزن، آب چون آهن
بی نشانی ها فرو برده نشان ها را
یاد باد ایام سرشار برومندی
و نشاط یکه پروازی ... (sm27)
زیرِ پامو خالی کرد طبقِ معمول، همون ک.کشی که قرار بود رفیقم باشه... (sm50)
(sm2)
(sm141)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
تتل - نوازش (sm50)(sm120)
(sm10)اکبر
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرگ من روزی فراخواهد رسید... (sm50)
(sm2)
سینجول خواب نمونی استیج دان کنی
کردم ..
اینکه 11 هه 12 بیگی ..
الی تو پارتی داری توی شاتل ؟ (sm2)ماشالله به این سرعت (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مال منم همینه ..
چی سرعتو میگی / ! (sm70) من 1 و 200 تا 300نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته من 2 خط دارم جاتون خالی داشتم بازی میگیرفتم از 2 تا لپ تاپ هم زمان .. :l
(sm2)
این همه فایل زیپ چیه هر کدام 2 گیگ :|
الی قسمت اول legion رو بیبین حتما ..
خواهر مادر چه سرعت هایی دانلود میکنید سرعت من زور بزنه میاد رو 200
جوانی حرص نخور (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودمونیما یه جورایی شبیه منه (sm2)ولی ما بازرگانی میکنیم این تجارت (sm2)
ترامپ در همين چند هفته نشان داده که زود عصباني مي شود اما بعد از مدتي از تصميم خود عقب نشيني مي کند. اين رفتار به دليل تاجرمسلک بودن ترامپ است. از اين منظر نبايد خيلي تهديدات وي را جدي دانست.