این ناصر محمد خانی نمیخواد آدم شه (sm3)نگاه چجورم میگه زن صیغه ای مردک خجالت نمیکشه
از شانسش زن باهوش گیرش میاد (sm120) شهلا کل سیستم قضایی مملکتو گذاشته بود سر کار
نمایش نسخه قابل چاپ
این ناصر محمد خانی نمیخواد آدم شه (sm3)نگاه چجورم میگه زن صیغه ای مردک خجالت نمیکشه
از شانسش زن باهوش گیرش میاد (sm120) شهلا کل سیستم قضایی مملکتو گذاشته بود سر کار
باز هادی داغ کرده البته ملایم (sm2)نمیخوام اذیتت کنم ولی قبول کن راهی جز این نداره (sm2)
یه پیشنهاد دارم : یه تاپیک مایپیک اتاقی چیزی بزنیم برای شکنجه کاربرانی که دانلود میکنن ولی پول نَوَدَن (sm2)هادی با کمربند و آلات شکنجه (sm2)
حالا دانلود میکنی پول نمیدی (sm99) آره (sm99)آرههههههههههه (sm99)آدمتون میکنم به میگن هادی ساواکی (sm2)
جامه نارنجی گلم ،رخساره نارنجی
فرار مرغاب شدم ز دست نارنجی(sm144)(sm144)(sm144)(sm144)
(sm120)1525نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19) دختر افغان هر چی اهنگ خراسونی میخونه خوب در میاد
هر کی فولترشکن داره دان کنه با بهترین کیفیت اپ کنه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از صبح امروز و در سراسر کشور
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این شکل اسبه
اشترم سربازان گمنام البوم رو بت نرسوندن
ممنوون میشم اگه کسی میدونه راهنمایی کنه
تو ویندوز 10 چی کاار کنم آنتی ویروسش یه پوشه که ی برنامه خاصی هست اسکن نکنه و فایل هاشو پاک نکنه ؟؟
تو قسمت exclusions رفتم مسیر پوشه دادم ولی هی به عنوان ویروس میشناسه و میخوااد پاک کنه
انتی ویروست چی هس
انتی ویروس خوود ویندوز windos defender
زندوکیلی آلبومش چطوره ؟
اگر نفس گیری نداره وسط آهنگاش دان کنیم (sm120)
یادش بخیر پارسال همین موقعا کامینگ سون آهنگ لالایی رو برای اولین در تاریخ نت زدم (sm2) انصافاً بهترین آهنگشم بود (sm120)ولی پسر خوبیه باهاش صحبت کردم خاکیه
اون به درد نمیخوره غیر فعالش کن ایست اسمارت نصب کن
راحت اکتیو میشه این آنتی ویروسش ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم بیپ زد
اره چرا نشه والا من 10 ساله دارم همینو استفاده میکنم تا بحال مشکلی نداشتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Roly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
eset smart security 10 premium keys
U9UA-XGKA-6SPX-75DN-C8XK
DASU-XURW-NMTH-E6RG-UDVV
XXF9-XWNE-CV5B-8X3P-XV4P
PTMH-XR6J-93GG-DCU3-9GST
expire: 10 march 2017...all keys will be updated
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا شب زنده داری میکنن و فیلم در جستجوی سولاخ میبینن خشاب کمر که خالی میشه خوابشون میگیره (sm2)تقصیر من چیه ؟ (sm74)(sm120)یاد اردشیر خان افتادم که میگفت آیا حادثه پلاسکو تقصیر منه ؟ (sm2)
چند سالته رئیس(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهه شصتی
هنوزم نود 32 (sm2)
موری بیا از این دیجی استایل خرید کن مفته تو این مشد خراب شده همش بت جنس میندازن
(sm118)زند وکیلی در حال دان ..
با این کد ها یعنی بزنم اکتیوش کنم ؟؟نقل قول:
چرا اینجوری شده مشهدنقل قول:
جنس ها تخمی قیمت ها بالا
بلینقل قول:
نوشته اصلی توسط Roly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از اول همیجوری بود ریدم بشون جنسای تخمی قیمت خون باباشوننقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این دیجی استایل تخفیف زیاد میزنه ببینی چه تیشرتایی گرفتم 40 تا 60 تومن همه برند
دادا تو آنتی ویروس خووب سراغ داری که الکی نیاد فایل برنامه ها پاک نکنه معرفی کن لازممنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm120)
وقتی صدا و سیما مدام فیلم های هالیوودی را تبلیغ و پخش می کند معلوم است که برای سینما برنامه ای می گذارند که مدام در حال تخریب سینمای ایران است و به توهین و حاشیه سازی می پردازد. تلویزیون از تحقیر، توهین ، نفی ، انکار ، طرد و سرکوب سینما دست بردارد و این موضع خصمانه را پایان دهند.»
اینها سخنان علیرضا داوود نژاد کارگردان نام آشنای سینمای ایران در آیین اختتامیه سی و پنجمین جشنواره بین المللی فیلم فجر است که پس از دریافت جایزه ویژه هیات داوران و در انتقاد از رویکرد و رفتار صدا و سیما در قبال سینما بر زبان آورد.
او خود امسال با فیلم «فراری» در جشنواره شرکت کرده بود و جایزه بهترین بازیگر مرد نقش اول نیز به محسن تنابنده بازیگر همین فیلم تعلق گرفت.
تلویزیون رسمی البته این برنامه را با تأخیر پخش کرد و و همان گونه که پیش بینی می شد این سخنان را نپسندید و به قیچی سانسور سپرد.
می دونی طرفداراش در جوابت می تونن چی بگن ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
" خواننده ی ما عرضه داره کنسرت هاش فروش میره خواننده ی شما هم اگه می تونه یه بار بیاد رو صحنه ! "
علی زندوکیلی - لحظه ی شیرین ... (sm50)
الی همون که گرفته بودی 170 فک کنم ، گرفتمش 60 تومن (sm2)نقل قول:
در نگاهت موج زیبایی و آرامش دریاست
با تو مستم بهترین جای جهان با تو همینجاست ...
بازی سنتر از این به بعد امتیازاش توی متاکریتیک واسه بازی ها موثر میشه...