[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس سنتی بعتره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)
اره برو بکش خوبه برا ریه ت ، سرطان زا هم هست حال میده (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بتی ، سفیده یکیتون بیاد این دختر فنلاندیه رو برام خاستگاری کنه (sm120)
قول میدم یه امریکایی براتون این دفعه پیدا کنم که سیاه نباشه (sm59)
(sm19)
- (sm50)
حس نمیکنی یه کم از سرت زیاده؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلیم دلش بخواد پاتیناژ بلد نیستم که هستم منتهی این کشف شد من نشدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه یه روز خیانت دیدی، حتمن قیمتت بالاس!!!...
اگه یه روز ترکت کردن، حتمن باتوبودن لیاقت میخواد!!!...
خلاصه هردفعه ریدن بهت یه جوری خودتو قانع کن...
وگرنه خیلی اذیت میشی...باشه؟؟؟!!!
دس رو هر کی گذاشتم بهش تجاوز شد (sm81)
سانسای بدبخت (sm74)
تنها چیزی که داری اعتماد به نفسه(sm120)نقل قول:
خط اول رو شفاف میکنی ؟یکی خیانت کنه قیمت اون یکی بالاست ؟(sm55)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از تو به من خیری نمیرسه(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سفیده کار خودته میگن داداش هم داره (sm120)
گاهگه بیدار می خواهیم شد زین خواب جادویی
همچو خواب همگنان غار
چشم می مالیم و می گوییم : آنک ، طرفه قصر زرنگار
صبح شیرینکار
من نمیدونم این چه اسمایی هست براشون میذارن برا چی انقدم زیاده اخه(sm170)
کیرا کروپی، به عنوان زیباترین زن در ورزش رقص روی یخ در جهان شناخته میشود!این رقاص فنلاندی ه یکی از مدعیان قهرمانی همیشگی این رشته است در سال ۲۰۰۷ و ۲۰۱۰ توانست مدال برنز رقایت های اروپای ارن رشته را بدست آورد.(sm19)
سیروان رفته تو کار تبلیغات اسپری تبلیغ میکنه...احتمالا از خوانندگی خیلی گیرش نیمده(sm120)
منم همینو بش میگم، آخه مگه میشه(sm55)نقل قول:
یکی سایز اصلی و بدون تگ این عکسو بده
12 خرداد
دکتر سید مهدی موسوی و خانم فاطمه اختصاری و کیوان کریمی در دادگاه انقلاب تهران شعبه 28 حضور دارند
من که فلجم نمیتونم برم ولی اگه میتونید برید بریزید بهم دادگاه رو (sm1)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر میتونی آهنگ نیمه شبان تنها از مرضیه رو بزاری ؟
ممنونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
من از تو یه بارم محبت ندیدم (sm2)نقل قول:
(sm35)
(sm50)(sm30)
(sm120)
وا این چرا سر منقل ازش عکس گرفتن(sm120)
آرمین چطوری ؟ (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبم تو خوبی ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
The Greatest Bastard.(sm88)
ولی خدایی خیلی اراده میخواد که آدم ترک کنه هم از لحاظ بدن و مهم تر از همه از لحاظ روحی روانی (sm120)
یه زنبور اومده بود تو خونه با هزار بدبدختی با حوله گرفتمش انداختم بیرون رفتم بالا باز دیدم یکی دیگه اومده تو اول فک کردم خودشه (sm2)
اونم با هزار بدبختی گرفتم رفتم بالا باز دیدم صدا ویز ویز میاد دیدم دیوثا کندو زدن از تو ، اینور پنجره .. با کلاه و دست کش و عینک اسپری هیچی دیگه اخر باز نیش خوردم تا بندازمش بیرون (sm2)
یعنی یراحیم میخواد تِر بزنه (sm25) این چیه داده
اهنگ تیزرش خوب بود نمیدونم این چیه به عنوان معرفی داد بیرون رید (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه واقعا خوب باشی منم خوبم بد نیست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
3 روزه آسمونم مارو گذاشته سرکار هوا ابری و رعد وبرق اما خبر از یه قطره بارانم نیست (sm59)
شاده دیگه..شاد..تینیجری.....استیج خور(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینا حجازی خواننده محبوب کارلوس کیروش (sm120)
نقل قول:
(sm30)حالا اگه زنبور عسل بودن دلت میومد بندازی بیرون (sm2)