به یاد بچه های قدیم اومدم همینجورینقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
به یاد بچه های قدیم اومدم همینجورینقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)
با هم این عکس میشه الان سنین 13 تا 16 سال را قطع نخاع کرد
مرفه بی دردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لابد صبح ها هم خاویار مرگت میکنی(sm74)
چجوری دهن سرویس چجوری تو منو بن کردی؟
(sm2)خودتو نبی اس و پاسی الا همون سنا یه ولدچموشایی هسن که نگو ده بیستا رو کارن دوران جقولیت ندارننقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حق اب گل دارم من اینجا (sm132)نقل قول:
بابا امیر بن ت کرده خو .. شوخی کردن باهات (sm2)نقل قول:
آره داشاق میل میکنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرد حسابی تمام دارایی من یه هندا 70 هستش ولی حرفی که از دهنم در بیاد حرفه (sm88)
(sm70)باور کن اینا ب درد هادی میخوره با همین عکسا میفته ب جونت ولتم نمیکنه پسرم باشی ولت نمیکنه مهم سوراخه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ناموسا این عکسا رو نزنید بچه رد میشه
مهران 34 کجایی عمویی(sm132)