(sm2)خداییش این اعتماد به نفسو از کجاتون در میارین
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)خداییش این اعتماد به نفسو از کجاتون در میارین
بابا قیدیم رم نهایت 4 گیگ بود ، آپدیت هم سخت بود . یوز پسورد و آفلاین و ... به خاطر همین نود همه گیر شد وگرنه لخت بیای بهتره تا این نود بی مصرف
بابا متخصص (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی این تبلیغ ویفر الی رو دیدم حسابی خندم گرفت (sm2) الی ِ تولید مِلیه (sm2)
یه سیستمی بود ماله یه کارگاه.ماله یکی از بچه ها اقا مشکل داشت رفتیم اوکیش کنیم دیدیم اسمارت سکوریتی داره اپدیت و فلانم هست.اسکن زدیم دیدم به به نوشته همه چی گل و بلبله.
پاک کردم اوست نصب کردم رگباری تروجان و ویروس شناسایی میکرد(sm2)(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو از چند نفر دیگه هم شنیده بودم (sm2)منم نزدیک بود بدبخت بشم که به خیر گذشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این صحنه رو اندازه موهای سرت دیدم دیگه شده خاطرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داستانش مفصله اگر تو این سالها نفهمیدی الانم نمیفهمی
الی دهنی رو ببین(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من چیزیو مطمئن نباشم نظر نمیدم باز داری میکنیش مثله جریان 10 بیت که عمق بیت تصویر رو ربطش دادی به کیفیت صدا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کلا نظرمو دارم میگم برای کسی نسخه نمیپیچم
هرکی هرچی میخواد استفاده کنه دعوا نداره که
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm61) از فرم بدنش باس بفهمی قبلا زیر نظر مهندس ناظر بوده
من دعوا دارم اصن هر چی من میگم باید نصب کنین (sm2) وقتی بابا اسی میگه به درد نمیخوره بگین صحیح است صحیح است (sm120)نقل قول:
من کلا اوست رو پیشنهاد میکنم حالا هم که ای وی جی خریدتش و تجربه اونا هم اضافه شد به اینا.اینا به اونا.اونا به اینا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من به تخمم نیست کی چی نصب میکنه فقط میخوام تجاربمو شیر کنم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر جا سخن از تجربه باشد نام بابا اسی میدرخشد (sm128)(sm120)نقل قول:
یه مدت هست زیاد دارم خودمو تحویل میگیریم میدونم ولی چاره ای نیست (sm2) باید قیبول کنین دیگه که کارشناس تمامی مسائل منم (sm2)
یه مدت اون اوایل که وین 8 اومده بود اوست چون ورژن جدید نداده بود زیاد هماهنگ نبود و نمیذاشت وی بی ان وصل بشه<br>از قضا نورتون اینترنت سکوریتی ورژن هماهنگ داده بود و لایسنس 3 ماهه رایگان هم میداد اگه میرفتیم فیسبوکش یه کارایی میکردیم<br>اونم یه مدت استفاده کردم راضی بودم
(sm50)
(sm81)
آسیاتک آپلود رایگانشو برداشته (sm54)
خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی، مارو بیخیال (sm50)
به به دمه داش میلاد گرم @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زندو واقعا باید ویو گوش داد
اونموقعم گفتم خیلی هستن مثله من که سنتی باز نیستن ولی زندوکیلی موزیکاش یه حالیه.سبکش سنتیه ولی تنظیمای مدرن و خوبی داره من میپسندم.درباره صداشم که حرفی باقی نمیمونه
پدرام آزاد - بدرود (sm50)
زندوکیلی صداش فوق العاده است (sm127)
ولی آهنگ هایی که مال خودشه زیاد جالب نیستن . اگه آهنگ های خودشو با آهنگ هایی که مال دیگران بوده و بازخونیشون کرده رو مقایسه کنید ، تفاوت از زمین تا آسمونه (sm132)
به سوی تو که خونده رو دوست داشتم ولی یه ورژنم داره ماله تیتراژ فیلم اولین شب ارامش.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Winston [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونو واقعا دوست دارم اسم خوانندش یادم رفت حاله سرچم ندارم
(sm59)
نمی آیـــــی ... (sm50)
در هنگام گوش دادن آهسته آهسته،بی حرکت شدم مثله مجسمه(sm25)
من بی تو میمیرم
آهسته آهسته ... (sm50)
چندماه پیش یه تاپیک دیدم یکی همین البوم پهلوون قصه هارو گذاشته بود نوشته بود 320.هرچی سرچ میکنم پیداش نمیکنم میلاد ببین تو پیداش میکنی بدی این بنده خدا کارش راه بیوفته
جر داد خودشو(sm2)
فکر کنم امیر تاپیکای اینجوری رو پاک کنهنقل قول:
همین 1 ماه پیش بازم چشمم خورد بهشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که شبامو بیدارم تو چی ... (sm50)
دیشب استیج آخری رها گف هفته بعد فیلم و سریال یه تیزر نیشون دادن از 4 تا 2 تاش موزن بود ..
سنتوری و شهرزاد ..
تیکه ی موزن که گفتم از نسخه 1080 فوکی ..
برا سرعت عمل یه کف بزنین اول بدون مصرف هیچگونه ترافیک .. :l