[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امضا مشترک با دیوار حرف میزنم
نوکرم من انجام دادم دستورت رونقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جهانمونو ول کردی حالا چسبیدی به امضا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب پس همینه که اینجوری داره گوه خوری میکنه (sm3)اینستا داشت الان تو سطح بین الملل میریدن به هیکلش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم بزنم ؟نقل قول:
(sm30)راننده تاکسی شده مگه
(sm120)نقل قول:
دوس داری بزننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنده خدا امروز با مامانش خیابون دیدمش از جلوش رد شدم گفتم اِاِاِهِهِهِم (sm2) زهرش ترکید (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادگاری از ما به تو , تویی که یه روزی دوست داشتم ....(sm50)
میگه البوم های من 5 میلیون نسخه فروخت یا علی(sm2)
مجری زد به تخته (sm2)
(sm30)بجان خودم این روانی شده
جدا اینا چی میزنن که اینجوری صحبت میکنن (sm120)
(sm128)
صرفا برای رونمایی از امضاء(sm120)
این مصطفی امامی من نفهمیدم یه بار از چاووشی تعریف میکنه یه بار هم انتفاد ..
النصر 1
داره کبیری رو مسخره میکنه این خیلی خودش رو زده به اون راهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صدای ایرج بسطامی چه سوزی داره ... (sm74)
وای ددع میگه دو نفر میخواستن طلاق بگیرن کار منو شنیدن برگشتن سر خونه زندگیشون(sm2)
(sm30)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظورم این مصاحبه نی ..
یه چیزایی از این دیدم امامی دیوث ..
(sm2)خودشم قاطی کرده میگه کنسرتا خالین همشون من میرم اونجا ریسپشن هتل میگه مردم میگن چرا اقای کبیری نمیاد کنسرت بذاره
فان ترین مصاحبه عمرتونو تجربه کنید .. (sm59)
(sm30)میگه رفیقم گفته البومت تو نیویورک واشنگتن پخش شده اینجا میخرن
(sm2) شی شی میگه این بنده خدا امامی من جاش بودم همونجا اینو چک چکی میکردم ..
یکی رو از گروه اخراج کنن میتونه با لینک وارد بشه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه نفر لینک بده از مصاحبه 2 کبیری دیوث
یه سری ترفندا هس ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میتونی برگردی به گروهی که خارج شدی ازش ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
..
خارج نشدم انداختنم بیرون الان لینک دادن نمیتونم برمنقل قول:
نقل قول:
بیا تلگرام ..
اومدمنقل قول:
همون باس بری تاکسی برونی ..
از اون طرف میگه آلبوم های من 5 میلیون فروش رفته از طرف دیگه میگه آلبوم شب و روز 60-70 هزارتا فروش داشته (sm2) آلبوم پاروی بی قایق فقط تو محله ما 60 هزار فروش داشت اسکل (sm2)
امامی چه رویی فک کرده موزن میاد بشینه با 2 تا اوسگول مث خودشون حرف بزنه ..
چیز میخوره اخه 70 هزارتا میفروخت الان مسافرکش بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]