بچه مچه ست اصلا به صداش نمیخوره قیافش (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
بچه مچه ست اصلا به صداش نمیخوره قیافش (sm2)
اواتارو کردن پرچم شعارشونم همه جهادیسات (sm2)
ندیدم عکسشونقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیج داره ؟ (sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رستاک داد بیرون اهنگرو (sm19)
آهنگ رستاک اومد
(sm2)
خاک مادرزادی ، خانه ی اجدادی (sm74)
هوات هوایی می کنه ، خاکت مث خون می کشه
عشقه که کار پسرات به دشت مجنون می کشه
ایران خانوم مادر من ، شال سه رنگت کفنم
اسمت میاد دلم می خواد به سیم آخر بزنم ...
(sm50)
(sm50)(sm50)
سالار عقیلی دوباره آلبوم داد
فکر کنم 3 یا 4 امین آلبوم امسالشه (sm2)
گزارشگر معلوم نشده ؟
رضا محمدي: به تيم استقلال نمي روم
(sm59)
کارلوس کيروش براي بازي تيم ملي فوتبال کشورمان مقابل آرژانتين يازده بازيکن اصلياش را معرفي کرد.
عليرضا حقيقي، سيدجلال حسيني، مهرداد پولادي، پژمان منتظري، مسعود شجاعي (خسرو حيدري) ، احسان حاج صفي، آندرانيک تيموريان، جواد نکونام، رضا قوچان نژاد، اميرحسين صادقي و اشکان دژاگه يازده بازيکن اصلي کيروش براي بازي با آرژانتين است.
ظاهرا کي روش در اين ديدار تصميم گرفته به جاي حيدري از مسعود شجاعي استفاده کند. اين مسئله از آخرين تمرينات تيم ملي مشخص شده ولي هنوز صددرصدي نيست.
الی شنیدم قراره جای گوینده برای بازی آرژانتین و ایران مداح بیارن.... :))
هر کی باشه خسرو نباشه(sm25)خیلی کنده
به شدت جای یه بازیکن سرعتی مث خلعت و یه بازیساز احساس میشه ، خدایی کریمی و جباری برای یه نیمه خوب بودن حالا جباری که خدافظی کرد ولی کریمی رو باید میبرد
دروازه بان تیم نیجریه طی مصاحبه ای اعلام کرد: توپ اینور زمین نیومد وگرنه منم خوب چیزیم(sm2)(sm2)
ترکيب تيم ملي آرژانتين براي ديدار با ايران به شرح زير است:
سرخيو رومرو، فرناندو گاگو، پابلو زابالتا، فدريکو فرناندز، ازکوئل گاراي، خاوير ماسکرانو، آنخل دي ماريا، ليونل مسي، گونزالو هيگوايين، سرجيو آگوئرو و مارکوس روخو
پیام (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره پیام هم خوب بود ولی خلعت بهتر بود میبردشنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حاشیه ارهنقل قول:
ولی پیام تکنیکی تره(sm55)
4 مهاجم گذاشته(sm77)(sm2)(sm54)(sm120)
دهنمون سرویسه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم "نقطه ضعف" با صدای یاسر داوودیان منتشر شد.
"عاشقت هستم"،"دارم دیوونه میشم"،"نمیشه"
برای حمایت از یاسر عزیز آلبوم رو بصورت نسخه اصلی تهیه کنید.
یاسر داوودیان آلبوم قبلیشو فکر کنم کلا با صفاریان بسته بود
اخخخخخ نیمه اول بخیر گذشت (sm54)
دمت حقیقی پولادی سید جلال گرم خدایی (sm19)
لاشی ایرانه رنگو بذار کنار (sm2)
از آندو و منتظری هم بگو (sm118)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لنگی است دیگر (sm70)
(sm50)هزاران افسوس
(sm50)
داور دیوث (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موقعیت خوب داشتیم حیف حیف (sm81)
(sm81)
ولی چقد خوب بازی کردیم !!(sm77)
ضربه سر قوچان نژاد ، دژاگه ، سید جلال خیلی خطری بودن
اقا این داوره پیجی چیزی نداره ؟؟؟ (sm59)
(sm81)
(sm74)
5-1 آلمان (sm50)
نکونام لاشی (sm3)با اون دربیل ناشیانش (sm89)
پست امیر ارجینی ، سعدیا مرد نکونام ...
نظرات زیرش هم گویای قضیه هست