نمیدونم
نمایش نسخه قابل چاپ
نمیدونم
راجع به فیلم کلا زیاد چیزی نمیدونم
مطالعه ام رو موسیقی مخصوصا موزیک داخلی(sm128)
تحلیل کیفیت با پیمان
سلام پیمان (sm10)
کارتون قدیمی هم ببینم نگاه میکنم(sm51)
مگه ما داخل موسیقی داریم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه کارتون بود زمان ما گروه شینسه
دشمنا بود گوبلین سیاه
من عاشق ویکی بودم هر روز یه داستان
(sm127)
ناله ای در سینه دارم همنوای تار من
تا ز آوای غریبم بشنوی اسرار من
سبزینه آوای دوست سعید شهروز(sm50)
از تو هیچ وقت نمی رنجم
حمید حامی (sm50)
شریف پور هم دوباره میخواد با شادمهر کار کنه (sm127)
جان و دل ارزانی چشم فریبای تو باد(sm50)
منو محکومِ قفس کن...اما گل هامو نسوزون
منو محکومِ قفس کن...من ازت جدا نمی شم
(sm74)
از کجا میدونی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باهاش چت کردم گفت دوباره میخوام با شادمهر کار کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهدی ایوبی هم چند تا کار با شادمهر داره
خودش چند وقت پیش مصاحبه کرد گفت
مونا هم دیگه تو کارای شادمهر جایی نداره
دوتا ترانه هم داده بده شادمهرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقایی (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکم گرفتاری ها زیاد میشه نمیرسم ولی اگه بتونم حتماً
لنگه کفش رو خوب اومدی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ جدید نزدیکه میاد انشالله
سوء تفاهمی نبود ، ایشون خبرای منو قبول نداره و به قول خودش به خبرای من شک داره ، منم میگم مختاره میتونه از منابع دیگه اخبار رو دنبال کنه همین
جوون ها هستن ادامه دهنده راه ما (sm120)
(sm54)
دوستان لطف کنید گوش کنید ببینید چطور شده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط / Pouria / [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
سلام
ببخشید پوریا عزیز پستت را ندیده بودم (sm176)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)
(sm50)
تو هم سیگاری شدی (sm74) ای تُف تو این روزگار (sm81)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Hesse Khoobieh Live in Los Angeles 2015 (sm50)کد:[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm35)
من حس میکنم احسان جون ی خبرایی تازه گرفته ولی لو نمیده(sm70)
دانلود کنسرت DOLBY THEATRE 2015
اجرای WAKE ME UP
قبل این اجرا شادمهر حرف جالبی راجبه اینکه بعضیا میگن شادمهر آهنگاشو کاور میکنه میزنه : ))
تازه فهمیدم تو کنسرتای داخلی داریم پولمونو دور میریزیم بیهوده !!!!
حتما ببینید تا به کیفیت کنسرتای شادمهر پی ببرید.
چه ویالونی میزنه...
فوق العاده س !
فعلا هیچ ویدیویی ساخته نشده اینا همش شایعه بوده منتظر ویدیو نباشید
دوستان اینم زحمت بکشید گوش بدید مرسی
دوست عزیز و دیگر دوستان خواهشاً دیگه در این مورد شادمهر و کارهاش چیزی نپرسن که جواب نمیدم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه بار دیگه میگم : لطف کنین برین از جاهای دیگه و منابع موثق اخبار شادمهر رو پیگیری کنین
ویدئو ساخته شده و آماده س ژانویه پخش میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط امین پوری [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسان جون من جزو افرادیم.که به حرفات ایمان دارم .لطفا اگه خبری تازه داری در جریانمون بذارنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm39)نقل قول:
فربد داداش خوبي ؟
تشکر(sm10)
تو چطوری؟
مرسي خوبم (sm10)
چه خبر ؟
سلامتی...
دارم دمو البوم کبیری رو گوش میدم
هیچی فعلا پیدا نشد