سرهنگ علیفر جدیده کلیپاش هست ببینی جر میخوری از خندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سرهنگ علیفر جدیده کلیپاش هست ببینی جر میخوری از خندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)مث اینکه درس شده
همراه اول
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاتل
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آپلودش چنده !?؟!
الی این فیلمو بیبین حتما ..
The Age of Adaline
تازگیا آپلود بوی رو که میخوام باز کنم، باز نمیشه و این میاد (sm98) مشکل داره یعنی
دمت گرم امیر جان، درست شد (sm10)نقل قول:
دو روز بود که اعصاب منو خورد کرده بود (sm120)
(sm2)کری پرسپولیسی برای استقلالی ها
Why your team in AFC league no ??(sm30)(sm30)
(sm120)میلک بابا ژانر اکبر چی داری
اقا یادتونه یه انیمه گفتم مال جاپونیاس خیلی طبیعین فک کنم اینه
اکثر مجموعه فاینال فانتزی همینجوریه.. طبیعینقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بروبچ یه اپ بگین برای گوشی اندورویدی رده پایین میخوایم فقط نصب شه این کد لعنتی تلگرامو بفرسته هاکس و شیلد میلد اینا روش کار نکرد سبک تر سراغ ندارین ؟
نه فقط گوشی یه بنده خداییهنقل قول:
(sm50)
برا من از اولم تقریبا 2 میداد.. الانم هموننقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی چندتا انیمه انسانی ژاپنی بگو(sm120)نقل قول:
این 8/10 تای اخری که دیدم همشو خوشم اومد.. با اینکه اکثرا تینیجرن نقشاش ولی کلا تو روابط انسانی جالب کار میکنن(sm120)
(sm2)نقل قول:
شاهکاری با نام Red Dead Redemption 2
نمرات منتشر شده بازی :
Game Revolution 100/100
Game Informer 100/100
Game Debate 100/100
Darkstation 100/100
IGN100/100
Twinfinite 100/100
God is a Geek 100/100
DualShockers 100/100
Hobby Consolas 99/100
Multiplayer.it 96/100
PSX-Sense.nl 95/100
Destructoid 95/100
Metro GameCentral 90/100
GameSpot 90/100
Video Chums 88/100
Slant Magezine 70/100
Metro GameCentral 9/10
Easy Allies 10/10
Game Debate 10/10
GameSpew 10/10
Digital Trend 100/100
این تلویزیون رو سفارش بدم رو این بازی کنم ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انیمیشین Wall E رو بیبین بعد دیگه به پیشنهادهای تخمی این فکر هم نمیکنی .. (sm120)
Lost in Translation .. (sm50)
اینو دیده بودم.. عالی بود(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا میشه در مورد آلبوم نظر است ....
سلام دوستان از دیروز قسمت دانلود آلبومها برام غیر فعال شده کسی دیگه این مشکل رو داره؟ به امیر جان هم پیام خصوصی دادم اما جواب نمیده لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم؟ اگه هزینه لازمه میخوام پرداخت کنم
ژانر اکبر مدتی ست که کار جدیدی نداره ... (sm178)(sm50)
Lap
(sm50)
(sm50)
سلام درود صبح بخیر به دوستان موزیک بارانی گل. و خسته نباشید به مدیر انجمن و سایت امیرخان خستگی ناپذیر(sm10)(sm134)(sm19)(sm66)(sm195)
یه تقلید صدا از خودم...گوش بدید چقد صدام شبیه چاوشیه؟؟؟؟؟خوبه؟؟
(sm2)
یکماه مملکتو تعطیل میکنن فقط یه قشر معدودی برن کربلا هزارتا درد و مرض بگیرن بعد بقول خودشون رژه قدرت شیعه نمایش بذارن بعد میرسن اونجا خب رسیدیم حالا چیکا کنیم ؟ یه مسافتی میدون عرعر میکنن هر چی مفسدو متجاوز و مزدور حکومتی دور خودشون جم میکنن بعدشم بر میگردن میگن نمایش با شکوه 20 میلیونی که کل جهانو تحت تاثیر خودش قرار داد ! بعدشم بدون اینگه هیچ گوه خاصی بشن بر میگردن باز سال بعد همین اش و همین کاسه
یک زائر ایرانی در عراق کشته شد
▫️یک منبع امنیتی در عراق خبر داده که یک زائر ایرانی به اشتباه و در درگیری میان یک نیروی امنیتی و یک راننده تاکسی کشتهشده است.
دنیارو نابود کن این آخرین تیره (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عصرِ فراموشیِ خاطراتِ ... (sm50)(sm172)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
می سوزم از این که غمگینی ،
چرا یه شب حالِ منو نمی بینی ... (sm50)
(sm50)
(sm81)پروپاچه فیونا رفت تا 20 ژانویه ! اخه چرا
(sm50)نقل قول: