خدایی غارساییا خیلی ترحم برانگیزن(sm9)
نمایش نسخه قابل چاپ
خدایی غارساییا خیلی ترحم برانگیزن(sm9)
کجا بره ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه سوارز اومده
بساط خنده جوره تو ال کلاسیکو(sm120)
خو این مشخصه ولی در کل گه نخور سیب بخور(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون سالی که میلان قهرمان شد نصف میلان کاکا بود .حالا اینا رو ولش کن مودریچُ بگو(sm55)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه لگدی به سوارز بزنه که پشیمون شه از اومدنشنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیشکی با په په نمیتونه در بیفته(sm120)
په په دیگه گار نمیگیره ، این فقط شغل سوارزه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این کامنتو فقط یه بچه 10 ساله میتونه بزاره(sm120)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]عضویت از: ۱۳۹۲/۷/۳۰
از: بابل
پیام: ۷۱۱
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] واااااااااااایییییییییییی یییی....عجب حالی کررررررددددددددمممممممممم ......
ینی بهم حال داداااااااااااااااا....
بخدا یه لحظه فک کردم گریه کردد...
خخخخخخخخخخخ...
بدبخت نفله شد...
هههههههههههههههههههههههه
همین ها خنده دار میشه دیگه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گیس و گیس کشی (sm120)
من اول بحث چی گفتم ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم روی کاغذ شانس برزیل -ایتالیا -اسپانیا -ارژانتین بالاست ولی از اونجایی که تو میخوای با فهمیدن مبارزه کنی حرفمو قبول نداری ولی وقتی خودت همون حرف رو میزنی یه جور میخوای ماست مالی کنی قضیه رو (sm120)