(sm35)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm35)
(sm2)جاش اینو بذارم ارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm16)
این خانه هم سفید است
برو بخون انقد چرت و پرت نگو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من باید برم فعلا (sm127)
ها همین خوبه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو خدا شفات بده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درگیر نکن خودتو(sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما شکنجه ها یواشکی نبود(sm2)(sm30)
وقت نهاره ؟ (sm98)نقل قول:
منکه دارم شیرینی میزنم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا ی مدت کوتاهی از این استفاده کنم (sm169) دلم براش تنگ میشهنقل قول:
اوووووو حالا سه ماه میخواد بره هانقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقد سوسولین(sm27)
چرا سک میگینقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کو
(sm70)نقل قول:
والیبال چه کردنقل قول:
اینطور نیست فرهاد هوا خیلی هم عالیه تو بیا اینجا من در خدمتت هستم(sm120)نقل قول:
3 به 1 شدیم باختیم(sm120)نقل قول:
(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AliReza_0111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سعادت نصیبم بشه چرا ک نه...شما رو هم زیارت میکنبم
نقل قول:
نقل قول:
2 ساعت گذشت رفتین نهار بخورین (sm111)
(sm169)نقل قول:
(sm50)
(sm99)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نهار خوردیم(sm111)(sm59)نقل قول:
(sm2)
(sm30)دمش گرم چه حالی داد یکی زورش به اینا رسید
(sm120)
سه شنبه کلاه قرمزی(sm118)
(sm89)
(sm98) (sm35) (sm139) (sm178) (sm39) (sm142) (sm36)
در بعضی از موارد اینارو تنها بفرستی جواب خوبی دادی به طرف باحال میشه (sm2)
(sm169)
(sm169) (sm2)نقل قول:
به به رسیدن به خیر کجا بودی تا حالا تاپیک سوت و کور شده بود (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرجان فرساد
(sm2)عسلام
یست و ششمین سالروز ارتحال رهبر فقید انقلاب و بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران در راه است. امسال البته به خاطر تقارن آن با نیمه شعبان، تصمیم درستی اتخاذ شده و قرار است از حجم سوگواری کاسته و تلاش شود تا تعادلی بین آیین های جشن و سرور با دو روز 14 و 15 خرداد برقرار شود.
پیشتر نیز چنین تقارن هایی اتفاق افتاده بود و مسبوق به سابقه است. مثل سالی که 22 بهمن – سالروز پیروزی انقلاب اسلامی- با بیست و یکم رمضان - سالروز شهادت مولا علیع - مقارن شده بود.
با این حال صدا و سیما کار دشواری در پیش دارد چون هم باید جنبه شادمانی نیمه شعبان را رعایت کند و هم صبغه سوگمندانه این دو روز را.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الیاس این صحنه تو چه فیلمیه اگه قشنگه بگو تا دل کنم (sm51)
جایز نیست
چی جایز نیست ؟ (sm98) بگو تو کدوم فیلمه تا دل کنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سریاله بی خینقل قول:
(sm2)خداییش نخشو بگیری میرسی به ایران ببین باز چه کخی ریختن اونجا
ممر
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)