به سبك خودم نقل گرفتمااااااااااااا(sm30)
نمایش نسخه قابل چاپ
به سبك خودم نقل گرفتمااااااااااااا(sm30)
کاملاً جدی جان خودمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این جماعت دهه هفتادی کم بودن ، دهه هشتادی هم اضافه شد
بچه رو باید تربیت کرد و زدن هم جزء تربیته ، یه جاهایی باید زد و سخت گرفت
دیگه این طوریا هم نیست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاملاً با ترسیدن بچه و کتک زدن موافقم (sm120)
بله یه جاهایی باید زد این درسته!نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فکر کردم از اینایی میشی که تا بچه مثلا لیوان از دستش افتاد یه کشیده میزنی گوشش
(sm2) نه دیگه تا این حد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تربیت بچه مهمه
من کلا وقتی یه چیزی چشمو نگیره اصلا طرفش نمیرم ، چشمو که گرفت چیز دیگه ای رو قبول نمیکنم .. کلا داستان داریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان فاز نقاشی گرفتم .... نقاشی ها تموم شد یه سر میام..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خيلي قديم هم نه (sm59) مثلا زمان ما خوب بود البته پسر من چون عشق آتيش بود و هيچ جوري دست از كبريت برنميداشت خيلي تنبيه ش ميكردم (sm25) ولي دخي رو اصلا البته خيلي مودبه (sm127)
نقل قول:
(sm39)
عزيزم اشتباه ترين شيوه رو در پيش گرفتي ترس فقط باعث پنهانكاري ميشه نه مانع ، اتفاقا بايد رفاقت كرد با بچه و در عين حال حد و حريم ها رو حفظ كردنقل قول:
اینقدر تیکنیکی نقل گرفتی عادم نمیدونه چیجوری جواب بده (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این حرفا چیه بااو اینجا بچه ها همه جنبشو دارن (sm176)
نامرد العظما (sm70)(sm19)
(sm70)نقل قول:
عاقا کسی بلده نماز شکر رو چجوری میخونن ، برای اولین بار ایسی با من موافق بوده میخوام نماز شکر بخونم اصن (sm2)
منم همینطور بودم الان دیگه زیاد سخت نمیگیرم ، لباسه دیگه بازم آدم میخره آخرین لباس نیست که اینقدر وسواس روش بزاریم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی از کاراتو برامون بفرست مستفیض شیم ، اومدی آماده باش که یه طرحم از منو نوید بزنی
پسرا کتک خورش ملسه البته مادرا بیشتر هواشونو دارن (sm120) استثنایی و دخی دوست داریا (sm120) دخترا معمولاً بابایی هستن (sm120) خوش به حال حسین ( رحمت الله علیه ) دامادت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منتظر (sm39) بودم آخیش ملاجم حال اومد و خستیگی این هفته ی لعنتی در رفت (sm120)