من ادامه میدمت (sm127)
نمایش نسخه قابل چاپ
من ادامه میدمت (sm127)
بعد از حدود یک ماه از البوم تنها مشکلی که با البوم دارم تنظیم هاشه سه تا اهنگ تجربه کن عقل و عشق روز سرد زیر بنای تنظیم هاش عین همه و دل منو میزنه و در مقابل ملودی و وکال عقل و عشق روزبه روز واسم جذابتر میشه
عــــــــــالـــــی بــــــــــود....
عقل و عشق شاهکاره ببین کی بهت گفتم بزار چند سال بگذره مشخص میکنه خودشونقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهترین ترک عقل و عشق میشه(sm127)
عقل و عشق واسه زمان ما نیست واسه ایندست تو اینده بیشتر باهاش ارتباط برقرار میکنن
عقل و عشق واقعا خوبه ولی دو چیزش خیلی رو مخمه، یکی اون داد زدنای بیخود و بی جهت یکی هم این شادمهر "فکر " رو میگه "فگ" یا شاید من اینجوری میشنومنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر تو اکثر اهنگ هاش اینجور تلفظ میکنه که همین کار زیباترش میکنه ترانه رو مخاطب دقیقا نمیدونه چی میگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه حرفی تو نگاهت هست که چشمات زندگی داره
که این دنیای تکراری کنارت تازگی داره
این رو میدونم، همیشه حداقل یه مورد اینجوری داره، ولی نمیدونم چرا واسه این آهنگ رو مخمهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط bijanariya [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]