هرکسی بتونه این جمله رو ترجمه و تفسیر کنه ! جایزه داره واقعا (sm2) طرف خودشم نفهمیده چی گفته (sm30)
اگر چه پوشش غیردینی زنان و مردان در جامعه از لحاظ شرعی حرام نیست اما از نظر اخلاقی، نشاندهنده بیغیرتی فرد است.(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
هرکسی بتونه این جمله رو ترجمه و تفسیر کنه ! جایزه داره واقعا (sm2) طرف خودشم نفهمیده چی گفته (sm30)
اگر چه پوشش غیردینی زنان و مردان در جامعه از لحاظ شرعی حرام نیست اما از نظر اخلاقی، نشاندهنده بیغیرتی فرد است.(sm2)
منظورمو متوجه نشدی ! یکم ترس واجبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه اینکه مثلاً من وارد خونه بشم بچه برینه به خودش (sm2)
رفاقت خوبه با بچه ولی تا جایی که حرمت ها حفظ بشه و بچه پررو نشه ! متاسفانه الان پدر مادرا کاری کردن که بچه اصلاً ازشون حساب نمیبره و هر کاری میخواد میکنه چون میدونه تنبیه نمیشه
فاصله بین دوست و دشمن شدن آدما زدن یه حرف اشتباه تو یه زمان اشتباس
(sm70)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا خوبه فقط مسئله شیلفر بودا (sm120) همچین میگه اولین بار انگار هر روز مسئله داریم با هم (sm120)
دیدی شیلفر نشدیم (sm2)
- چه نسبتی باهاش داری؟
+ موهامو سفید کرده (sm50)
ديروز يه گلابي از رو درخت افتاد رو سرم
خوردمش.
فقط به خاطر شما
نمي خواستم يه قانون ديگه به فيزيك اضافه كنم(sm2)
من دو هفته رفتم كلاس پيانو تنها چيزي كه ياد گرفتم اين بود...
قوز نكن...!
این هفته چقد بد بود ، البته پایان خوبی داشت
بعد از ظهر تابستونی خوش
(sm27)
(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مراقب آدمهاي آرام زندگيتان باشيد...
آنهايي كه گوش مي دهند...
ديرتر غمگيم مي شوند...
سخت عصباني مي شوند...
طولاني دوستتان دارند...
كم عاشق مي شوند...
مهرباني بلدند...
حواسشان به شماست...
آنها همانهائي هستند كه اگر دلشان بشكند، ديگر نيستند...
نه اينكه كم باشند...
ديگر نيستند...