از نظر من به اهنگ میخورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
wav خیلی حال میده گوش کنی (sm127)
نمایش نسخه قابل چاپ
از نظر من به اهنگ میخورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
wav خیلی حال میده گوش کنی (sm127)
آهنگ همیشگی پتانسیل بهترین آهنگ آلبوم را داشت ولش شعر کوتاهش تو ذوق میزنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همیشگی هم خوبه من تو هر مکانی این اهنگ رو شنیدم مردم با این اهنگ هم بیشتر ارتباط برقرار کردننقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از اهنگ های خوب البوم هستش (sm127)
.......................................نقل قول:
نوشته اصلی توسط miladina [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1. روز سرد
2. تنهاییام
3. ادامه میدمت
4. عقل و عشق
5. غرور
6. همیشگی
7. تجربه کن
8. تکرارم نکن
شادمهر (sm127)
چرا شادمهر خبری از کار جدیدش نمیده؟؟(sm50)
حالت خوبه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به زندگیت برس
هنوز یک ماه نیست آلبوم اومده اثر جدید میخای عزیز؟
برو بچ باید اعلام کنم که متاسفانه شادمهر فراماسون شده
و تک چشم چی میگه این وسط
درست زدی به خالنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
افرین به هوش شما
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]