شوما کمی بی معرفت تشریف دارین ! بنده حواسم هست آقا (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
شوما کمی بی معرفت تشریف دارین ! بنده حواسم هست آقا (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره البوم چاوشی هوی متل رو پاره کرده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دونه دونه دونه دونه دونه (sm2)
(sm118)ارمین
من از برای مصلحت در حبس دنیا مانده امنقل قول:
حبس از کجا؟ من از کجا؟ مال که را دزدیده ام؟
از اشعار آلبومه؟
من با همه خوبم ! اونو بیشتر سرکار گذاشتم (sm2)نقل قول:
مگه البوم گرفته ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخی چه دل نازکی تو چقد به فکرشی (sm2)نقل قول:
شرمنده نکن (sm176) نیستی کجایی (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نه باو کارش دارم