(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صندوق دریافتیام پر شده بود پاکش کردم دوباره بفرست (sm70)نقل قول:
یه جور میگید تو سکــ.س 90% زن حال میکنه 10% مرد، آدم فکر میکنه در راهه خدا داره کـــ.س میکنه.
ویولن اسدالله ملک گوش میدم و قلیون میکشم و به این فکر میکنم سی سال دیگه نسل بعد با موشولینا و حسین تهی و ساسی مانکن قلیون میکشه و فاز میگیره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم پاكش كردم (sm59)
پس تا اطلاع ثانوی هنو نامردینقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نامردي من در مقابل بدجنسي تو هيچه ها(sm2)
من چه بدجنسی به حقت کردم ؟ (sm142)نقل قول:
ساعت 6صبح رسیدم آبادان هوا تاریک و روشن بود دیدم یکی رفته بالای دکل به دور نگاه میکنه بقیه پایین بهش میگن
بزنیم
یارو از بالا میگفت
نه نزنین!
تا نیش آفتاب درومد گفت
بزنین!!
.
.
.
.
.
.
.
همه عینکای ریبنشونو در اوردن زدن!
منم که در جریان هستی اعتقاد شدیدی که ابزار کمک تربیتی دارم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]