پشیمون شدم شرکت نمیکنم(sm120) این پولا به من نمیاد(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
پشیمون شدم شرکت نمیکنم(sm120) این پولا به من نمیاد(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm137)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اورتون از همه محتمل تره ، بارنلی داغونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هفته قبل هم بازی اورتون رو ببین
شکر خدا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سجاد کوفتت بشه ، ماداریم با اینترنت ذغالی سر میکنیم (sm3)تو داری پرواز میکنی (sm81)
پس بزن اورتون رو (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این یه هفته دیگه ۱۵۰ میرسه برام (sm51)
بارون گرفت (sm81)
نمیشه هیچ گوهی خورد (sm81)
تخم میخواد(sm2)نقل قول:
کافیه دست بذاریم رو یکی کل دنیا سیخ میشن روش (sm3)
یه سر به لیگ اسکاتلند بزنیم سلتیک رو از بحران در بیاریم(sm10)
باز رو بووه بستم(sm120)
میبینمش هنوز از پشت پنجره(sm74)
برداشتی آپلود کردی عکستو؟ داعـــــش بیا منو بخور فکر کرده ما هالوییم (sm9)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77) چی میگی باو ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینکو داد ، لینکو اپلود کردم برا انجمن عکسش بیاد همون کاری که حسن کرد دیگه (sm98)(sm55)
کسـخلی؟ تب دوم نوشته image لینک رو بردار توی مرورگر وارد کن... کلیک راست copy image... بیا اینجا پیست کن (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کس مغز همین کار کردم اول دیگه ، لینکو از همون تب دوم برداشتم ، اپلودش کردم برا لینک انجمن بیاد اسکل (sm98)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ادم سر این چیزا دروغ نمیگه داداش (sm50)
پز دادن هم نداره این چیزا ، حسن زده بود فقط میخواستم ببینم این که موقت هست فعلا چطوره
دو تا چشمام دو تا سرباز مغرورن که مدت هاست از معشوقشون دورن (sm50)
درباره ایرج میرزا برم کنفرانس بدم(sm2)
کارگر در زیر کار و دخترک در زیر یار
هردو مینالند اما این کجا و آن کجا
یک منار در اصفهان و یک منار زیر پتو
هر دو جنبانند اما این کجا و آن کجا
دختر دروازه غار و دختر دریا کنار
هردو عریانند اما این کجا و آن کجا
نو عروس در حجله و جنگجو در کاروزار،
هردو خونینند اما این کجا و آن کجا
بند تنبان فاطی و کرست لی لی خانوم،
هردو چسبانند اما این کجا و آن کجا
نیزه داران در مصاف و بیضه داران در لحاف،
هردو در رزمند اما این کجا و آن کجا
خشت سازان در بیابان، عشقبازان در اتاق،
هر دو میمالند اما این کجا و آن کجا …
چرخ و دنده زیر ماشین، مردوزن زیر لحاف،
هر دو در گیرند اما این کجا و آن کجا
میترا با روژ لب، مش حسن با ماله اش،
هردو میمالند اما این کجا و آن کجا
بوسه های دلبر و نقل و نبات و با قلوا،
هردو شیرینند اما این کجا و آن کجا
دانه فلفل سیاه و خال مه رویان سیاه،
هردو جانسوزند اما این کجا و آن کجا
چکمه خانم شهین و چکمه شمر لعین،
هردو از چرمند اما این کجا و آن کجا
شکر مازندران و شکر هندوستان،
هردو شیرینند اما این کجا و آن کجا
بچه در قنداق و آخوند در وطن
هردو می رینند اما این کجا و آن کجا
(sm9) اوه بوی...نقل قول:
من معذرت میخوام (sm25)نقل قول:
برو... انقلاب بیوفتی خیلی کلاس داره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند بار عکسشو دادم ، برام اصلا مهم نیست باور کنی یا نه ، بعضی بچه ها اونایی منو میشناسن ، میدونن همچین ادمی نیستم ، بیخیال ..نقل قول:
هر چی شره زیر سر این رشتیاس (sm70)
عمق فاجعه چقده ؟(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
عمیقه ، همیشه پای یک رشتی در میان است (sm70)نقل قول:
والا (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]جز گوه و گند و کثافت چیزی
اندر این شهر ندیدم بنده
هر کجا شهر ******** است
از گوه و گند بود آکنده
؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولین خرید قلعه نویی زودتر از نیم فصل آمد.....محسن ترکی یار دیرین کیسه ها در تست آمادگی جسمانی قبول شد و همین فردا در دیدار اس تق لال - پارسه به میدان میرود.(sm2)
من نگفتمانقل قول:
(sm2)
با اشعارش آشنایی دارم (sm120)نقل قول:
هدف من اینه که یه بحث جنجالی تو کلاس راه بندازم(sm59)نقل قول:
ایرج میرزا گزینه خوبیست(sm173)
علی دشتی(sm173)
خودتو بیچاره میکنی... از من گفتن بود (sm25)نقل قول: