یغما جان شما زحمت بکش فقط شعر بگو راضی به زحمت نیستیم(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
یغما جان شما زحمت بکش فقط شعر بگو راضی به زحمت نیستیم(sm120)
دیوث زر زدینقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رائول 2 سال شالکه بود تو بوندس لیگا اقایی میکرد بایرنو چپ و راست له میکرد(sm178) رائول با اون سن خیلی بهتر از بنزما و هیگواین بود
بازی اینتر و شالکه رو یادت رفته چطوری اینترو حذف کرد همون بازی که استانکوویچ از وسط زمین به نویر گل زد(sm2)
باع (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من حاظرم از جیب بزارم از کیونمم بزارم ژاوی برامون بازی کنه (sm120)
ولی خدایی این رونالدو رو بدید یونایتد رو اعصابه (sm120) بدید بره (sm120)
بره آمریکا بهتره دیگه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خداییش حیف نبود دیگه بازی هانری و بکام و رائولو تو اروپا نبینی ؟(sm120)نقل قول:
کاری به رائول ندارم ...مثلا الکس دلپیرو ...کاکا ....جرارد یا هر کی....(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب من کلا تعلق خاطری به بازیکنا ندارم ...شاید رائول کاکا زیدان اوزیل و دیماریا که هیچ کدوم نیستن الاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی با این که عاشق کاکا بودم وقتی دیدم به کارمون نمیاد خوشحال شدم که میخواد بره (sm120)
دی ماریا بد بود ؟ رودریگز خوبه قبول اما دیماریا اخه ؟نقل قول:
نقل قول:
(sm77)
از بس دیوثی(sm2)لامصب رو دست نداری(sm2)
اون 5 تایی که گفتم دوسشون داشتم ....ربطی به قسمت دوم نداشت ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از رفتن دیماریا هنوز که هنوزه میسوزم(sm120)