مداركشم موجوده(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
مداركشم موجوده(sm2)
لازمه بگم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چي ميكشينقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ميلادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سينجول
پيوندتان مبارك(sm2)
صبح اومدم دیدم خشی پیام داده ، آواتارش رو دیدم بی احتیار جان خویش را ز دست دادم ، متن آواتار حاوی این مطلب بود : با افتخار من یک لنگی ام (sm2)
پیوند نامبارکی ست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو اين ١ ماه بي حركت شو مثله مجسمه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ميخواستم بگم يه پكم بده ما(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
⚽️ سردار، عزتاللهی، جهانبخش، گوچی، دژاگه و... قرمزند یا آبی؟ | اکثرا پرسپولیسی!
.................................................. ............
رضا گوچی(هیرنوین هلند): گفته می شود او پرسپولیسی است البته خودش هیچگاه این موضوع را تائید نکرده است.
اشکان دژاگه (ولفسبورگ آلمان): درباره او هم گفته می شود پرسپولیسی است و به این تیم علاقه دارد. البته اشکان هیچگاه در این باره صحبت نکرده است.
کریم انصاری فرد (المپیاکوس یونان): او که پرسپولیسی است و جای هیچ بحثی نیست. کریم پیراهن پرسپولیس را هم به تن کرده است.
مسعود شجاعی (پانینیوس یونان): او همیشه می گوید نه استقلالی است و نه پرسپولیس. البته شایعاتی هست که می گوید او در بچگی استقلالی بود ولی خودش هیچگاه در این باره صحبت نکرده است.
علیرضا جهانبخش (آلکمار هلند): علیرضا هیچوقت به صورت شفاف نگفته که استقلالی است یا پرسپولیسی ولی شایعات حکایت از آن دارد که طرفدار قرمزهاست. جهانبخش از تیم پگاه گیلان به لیگ هلند رفت و ستاره شد.
سردار آزمون (روستوف روسیه): سردار در گذشته با پیراهن پرسپولیس تمرین هم کرده است. سردار هم یک پرسپولیسی است و قاعدتا در بازی امروز طرفدار رنگ قرمز.
سعید عزت اللهی (آنژی روسیه): سعید در گذشته هم از استقلال پیشنهاد داشته و هم از پرسپولیس. ولی شایعات از این می گویند که او پرسپولیسی است و با رفقای استقلالی اش کری زیاد می خواند.
میلاد محمدی (ترک گروژنی روسیه): می گویند خانواده اش کلا پرسپولیسی هستند. مهرداد برادرش که تا مرز پرسپولیسی شدن رفت. میلاد هم طرفدار قرمزهاست و هیچ بعید نیست روزی به این باشگاه ملحق شود.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)کامنت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه هستی من آیه تاریكیست
كه ترا در خود تكرار كنان
به سحرگاه شكفتن ها و رستن های ابدی خواهد برد ... (sm50)
24 بهمن سالمرگ فروغ ... (sm172)
با اينكه خيلي دلم ميخواد بيام انلاين اينجا حاله كيسه هارو بگيرم ولي يه جا ديگه قراره كري دارم
فقط ميلاد اينو بدون از الان اماده شو براي اواتارت(sm2)
بعده بازي ميام
با تلاش همکاران تمهیدات لازم جهت تماشای دربی اندیشیده شد (sm59)
(sm131)
لنگی نمیبینم
سکوت لنگی ها هم اکنون در سراسر ایران
نبود (sm2)
بي خايه سو استفاده گر خوبه گفتم نيستم بعد ميام(sm2)
ما كلا چون روحيه بالايي داريم و ميدونيم برنده ايم به همون بازي ميچسبيم و بعدش ميايم
شماها چون ميدونيد ميرينيد همينجا ها سرتونو گرم ميكنيد(sm2)(sm2)
بازم تکرار میکنم لنگی نمیبینم (sm2)
(sm50)
me tooنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)هی روزگار
(sm30)(sm30)
(sm51) (sm23)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm2)(sm2)
۲_۱(sm2)
چرا سکوت کردین (sm2)
لنگی کیه ...سولاخه (sm2)
چقد خوبیم ما
اقا ۳_۱ شدین که(sm2)
رکوردا رفت رو هوا(sm2)
مهدی دیوث کجاست(sm120)
همه با هم
لنگی کیه ..سولاخه
بشمار 3
الان میاد میگه کمال نبود باختیم
(sm2) ریدیم
3 تا نیمه اول(sm2)نقل قول:
لنگی کیه ... سولاخ مولاخه
حرفي براي گفتن ندارم
(sm2)(sm2)نقل قول:
الی دیوث کجاست(sm2)نمیبینمش(sm120)