ممد کروس دیشب گویا خیلی خوب بوده (sm120)دو تا شوت خفن هم زد (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
ممد کروس دیشب گویا خیلی خوب بوده (sm120)دو تا شوت خفن هم زد (sm120)
نوید چخبر؟
کار چی شد ؟
خاک بر سرت من بدون اتکا به هیچ بازیکنی قهرمان شدم همون فصل اول(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث بهت میگم 4-3-3 شوت از راه دور بزار همه تیما رو لوله میکنی(sm120)
واس برم یکی واست بفرستم مهاجم میخوای(sm54)
یعنی چی میشه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مستنده رو دیدم از زیرزمین تا بام ، کلیپ رو دنبالش بودم ولی تو همین مستنده چرا بود که کاوه پشت یاس گیتار میزد(sm55)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماهای قبل حداکثر استفاده ام می شد 11 گیگ الان شده 32 گیگ
من وارد اینترن میشم بعد یک ساعت بدو دانلود کردن یهو میبیی 300 مگ استفاده شد
فهمیدم چی گفتی شاید
اره مهاجم خوبه (sm120)قدرتش زیر 400 نباشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آپدیت ویندوزت شاید رو اتوماتیک هستشنقل قول:
نوشته اصلی توسط sareh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شرکت ای اس پیش دیوثه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]