[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازم با هم وحدت نظر داریم استاد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا موافقم بدجورم موافقم...کلا ایم به همه چیز اولویت داره! (sm50)
امیر فعلا داره تو تاپیک بغلی بچه های بد رو ادب میکنه(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازیکنی که یه فصل اونم بدون پیش زمینه شاخ میشه رُ اعتمادی بهش نیست...بذار 1 سال بگذره بعد!نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا به تجربه به من ثابت شده بازیکنی که یهویی میاد و همه امار رُ جر میده فصل بعدش و بعد ترش سخته اینُ تکرار کنه و اکثرا میره و محو میشه ولی اونی که با یه شیب ملایم در حال پیشرفت در اینده به ثبات میرسه (sm120)
البته من همیشه گفتم تک ستاره شدن تو تیمای درجه 2 هیچ لزومی مبنی بر درخشیدن در یه تیم سطح اول با کلی بازیکن بزرگ نیست (sm120)
چه نوشابه ای،واسه هم باز میکنن(sm98)
واقعا انقدر فوتبال جذابه که اینهمه بحث میکنین یا دارین مسخره بازی در میارین؟! چه خبرتونه
واسه شما هم باز میکنیم! فقط بگو مشکی میخوای یا نارنجی؟؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشابه خور نیستم بی زحمت دوغ (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گزینه صحیح(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]