از یوزرت معلومه فوق قدیمی هستی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلم یاران با شرکت داریوش و ... (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
از یوزرت معلومه فوق قدیمی هستی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلم یاران با شرکت داریوش و ... (sm2)
خوب چه خبر از خودت بگو بچه کجا بودی؟(sm19)
با گوشیت دانلود میکنی یا از این خشابای سیم کارت خور گرفتینقل قول:
گوشی رو با کابل وصل کردم کامپیوترنقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرویس م کردی یاران اینقد نگو بچه کجایی تو که میدونی دیوث (sm2)نقل قول:
اون روزا که هادی میومد باران یه بار بم گفتی کرج میشینم تا حالا یادمه (sm2)
بس کن قرم بوف (sm2)
من کجا گفتم کرج میشینیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا همین حدودا گفتی نمیدونم یکی از شهرستانای کرج رو گفتی یا تهراننقل قول:
بغل کن بچه را (sm59)نقل قول:
چی شد؟
یعنی الان 3g گوشی رو نتشو فعال کنیم کابل وصل کنیم کامپیوتر حله نمیفهمم ببین اینترنت رو گوشی فعاله حالا جه جوری با کابل و اون برنامه رابط میشه با کامپیوتر رفت بحثو برام بشکافنقل قول:
قدیما با n70 و برنامه بلوتوث میرفتم همه دیال 3 و 4 داشتن من با تعرفه ایرانسل با 160 دانلود میکردم (sm50)