خودش میدونه باهاش شوخو میکنم ، آتی خیلیم دختر زیبایی هستش (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خودش میدونه باهاش شوخو میکنم ، آتی خیلیم دختر زیبایی هستش (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدا بشم (sm127)نقل قول:
از بس که خوبین شما (sm10)
گناه در خلوت را به تظاهر در تقوا ترجیح میدهم..!!
آلبرت انیشتن
منُ رسوا کن شب دارم میرم شهرستان خونه داییم که فردا بریم رودخونه و آب تنی...نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوش بگذره رفیق (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا ببین من خودم وقت میکنم بیام عاخه ، اگه اومدم رو چشم رسوای زمانت میکنم (sm2)
برای موفق شدن از سه مرحله باید گذشت:
ابتدا مورد تمسخر واقع می شوی؛
سپس با خشونت به مخالفت با تو می پردازند؛
سرانجام به تو ایمان می آورند.
- آرتور شوپنهار
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm134)
این سیستم دیگه داره اعصابمو خورد میکنه .... شیطونه میگه پرتش کنم توی حیاط
خشمِ پیمان ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسوای زمانه منم... دیوانه منم...نقل قول:
خدافظی...