[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)عجب ویدیویی خداییش
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)عجب ویدیویی خداییش
کیون ممرو اپ کردن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برا الی هر چی خاک بر سری تره بهتره (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دزیره هم دادم اوکی کنن ، امروز فردا آماده میشه
زود باش دیگه لاشی من وخت ندارم
امیر بی زحمت سه تا پست آخر کامینگ سون رو پاک کن (sm10) بحث تتلو شده 20 صفحه میره جلو(sm120)
دقیقه 50: اشتباه سوشا مکانی در دفع توپ موقعیت مناسبی را نصیب بازیکنان راهآهن کرد که این توپ به هدر رفت. هواداران پرسپولیس کم کم زمزمه های اعتراض آمیزی را به زبان می آورند.(sm2)(sm70)(sm70)
تصاویر خاک بر سریم زده تنگش ؟
نیم فصل میره سپاهان (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gambler [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)شب دهم نسخه خاک بر سریشو ریلیز میکنم
امیر (sm93)(sm174)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدانکنه دربی لازمش دارن(sm30)
بازی دیشب 4k پخش شده ما تازه اچ دی مون را افتاده (sm2)اونم فقط تهران
نه گفتم یه جوری میکس کنه که بشه زد پیچنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته میگه همچین رابطشون گرم هم نبوده اما اوکی میکنه
علیفر چند هفته پیش بازی بارسا رو گزارش میکرد به آلبا میگفت: بچه پر رو (sm2)
مختارنامه رو دارن فول اچ دی پخش میکنن (sm2) نسخه تبدیلی سینجول(sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علیفر دیوث یه سری به پویول فحش مادر داد
ناصر شازلی(sm2)
مختار از همون اول اچ دی ساختن امکانات نبودنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من باز پخشش اچ دی دیدم خیلی حال داد
آخه میگن فول اچ دی ، 360 پیکسل فرقشهنقل قول:
تاتنهام گل دومو خورد(sm172)
منظورم همون بود فولنقل قول:
دیگه بستگی به تی وی داره
(sm2)من دارم دان میکنم ممر هنوز داره اپ میکنه
توفرم ت بود؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ال سی دی دارم ولی کیفیت مختار معلومه 720 بیشتر نیست ، اصن اون موقع امکانات تصویربرداری فول اچ دی نبودنقل قول:
حاجی خیلی وقته خارجیا دارن فول اچ دی نشون میدن چی چی امکانات نبودنقل قول:
واسه مختارنامه بودجه جداگانه گرفتن
حالا یه نفر این خواب منو تعبیر کنه(sm170)
واسه ابعاد 16:9 و از این حرفا نیست ؟(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بخاطر نوع لامپی که تو لایه زیرین تصویر تی وی کار گذاشته شدهنقل قول:
و تعداد پیکسل ها
منظورم تو ایران بودنقل قول:
حالا شاید من اشتباه میکنم
اینو تو شکلک ها اضافه کنین(sm2)
آره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gambler [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)این مستند انقلابو منم تی وی میبینم اصن یه حالی میده
عجیبهنقل قول:
چیش عجیبه اونجا کیفیت بهتره دیگهنقل قول:
یه بار یووه نذاشتیم داره میبره(sm3)(sm3)نقل قول:
یه خرده جو بخوابه اکانت این پسره رو میدم بچه ها دهنشو سرویس کنن
زورم میاد طرف اندازه ی تخمای محسن هم نمیشه
ممر اپ شد 720 هم پخ کن
480 هم از سرورت وردار بزن
شاسکولا چرا عکس گل قالی گذاشتین تو ویدیو