تهران فردا پخش میشه خبنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شهرستان الان پخش شده
نمایش نسخه قابل چاپ
تهران فردا پخش میشه خبنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شهرستان الان پخش شده
خوب همدیگو ضایع میکنین(sm120)
ببین گرافیک یعنی این با این رنگ و لعاب محسن تو بیابون رو به غروب پشت به تصویر زیر پاشم از این خارها ریخته باشن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گرافیک یعنی اون چیزی که من گفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)
زر نزن دیوث مطمئن باشه شهرستان ها هم پخش نشد اگرم باشه دست فروشنده ها نیست تو قسمت مرسولات انبار هستننقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی از وقتی من رفتم بی سلیقه شدی (sm25)
کریستی :
همه ی
برگ و بهار
در سرانگشتان توست ... (sm50)
تهران تازه از فردا صبح شروع می کنن پخشنقل قول:
حالا هی به رضا آرین بگید نر باز میگی بدوش