سلطان دیگه از دست رفته (sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
سلطان دیگه از دست رفته (sm74)
(sm118)خدا از دهنت بشنوه
گفته میشود هرچند تاریخ 31 اوت در این سایت آمده اما کارشناسان میگویند اواخر جولای این ویندوز بهوفور در بازار عرضه خواهد شد.
کجا دیدی :|نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینو نصب کن همدرد شیم (sm120)
(sm2)ملی بدبخت شدی این دیگه ول نمیکنه
مهم اینه که دختر نیست(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی
گایتان رو خریدیم (sm118)
فیس بوک..دوستای ممر بودی فکر کنم ساجست فیس بودینقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مدرسه ها تعطیل شد(sm118)
فکر کنم اینم رفت تحقیقات تو فیس(sm2)
حسین توکلی - حساس (sm118)
این نسخه فاینال نیس
صبر کن بیاد دان کن نصب کن
اپ نکن
قسمت بعدی گیم اف ترون کی میاد ؟
هفته بعد
یا خدا اوووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو وووووووووووووووومد .. (sm50) (sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی چه تاریخینقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Next Episode 7 Jun. 2015
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی
گرونه اقا گرونه(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2.5 میلیون (sm120)
من همین مدل رو دارم کانفیگش یهخورده پایینتره از این ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این جدیده که اومد قند تو دلم آب شد .. (sm74)
(sm70)تاپیک بقلی شد 5 میلیون یه سور بدیم
چیزی که پولشو نداریم نزار دیوثنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2 سالم گارانتی داره مال من 1 سال داشت !!!! (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
بخوره تو کمرشنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چجوریه با این کانفیگ زیر 4 تومنه موقع ما 4 تومنم رد کرده بود .. (sm3)(sm3)(sm3)(sm3)
مرفه بی درد(sm50)نقل قول:
کی من !?؟!نقل قول:
درد داشتن مگه میشه با پول جبرانش کرد .. (sm50)
چه بالا باشی چه پایین درد رو حس میکنی تو این مملکت ..
لینوکس (sm3)
این نماهنگ چیه دیگه؟
نه ولی نصف این مملکت دردشون بی پولیه شایدم بیشترنقل قول:
بنده خودم لپ تاپم یه مدلDell مال سه سال پیش خریدم شیصد اونم از دم قسط(sm120)(sm74)
عاشق این مانیتور LG شدم
نقل قول:
مرتیکه گاو من نیم ساعت آخر رو ندیدم این چیه گذاشتی ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به ابنا میگن مرفع بی درد ..
کجاست این ؟
سینجول جان من قصدم توهین نبودا شوخی کردم(sm10)
هوا خیلی گرم شده (sm3)