(sm2)این شیرگی کیه عکسشو گذاشتین
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)این شیرگی کیه عکسشو گذاشتین
یه مین آزمایش کنم ، گزارش علیفر رو از دست میدم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی نرین به فضا الان هیچکی دانلود نمیکنه ، خداییش کار قشنگیه (sm70)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گزارش لحظه به لحظه ویدیو
در میانه تماشا هستم تا به اینجا جالب نبوده
دو تا اشکال بزرگ وجود داره به ملت نگفتین این عکس گرفتن همراه ایده باشه !
و دوم مشخصه خیلیا عکسای بی کیفیت فرستادن باید قید میکردی فقط اچ دی
از من به شما نصیحت دانلود نکنین خیلی تخمی بود
اشترم کیفیت 240 و 360 بزن (sm2)
تو کسی هستی که کو به کو رو با فیلم **** میکس کردی (sm2)
(sm118)فقط چن روز دیگه تا ماه نوامبر
اینو باید تنهایی تو تاریکی کامل دید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه چارتا دخترم توش ننداختین فضا معنوی شه
ممر خیلی رو ویدیو مانور ندی مث غلط کردم برینی
(sm2)
حسام الان این تصویر 911 کیلوبایتی چه جذابیتی داشت
زن دایی موهاشو مث دمی کرده
دسته زنه داره چیکار میکنه(sm51)نقل قول:
اشترم لینک بنرو بزن
قیافه زن دایی موقع ازدواج رو با الان نمیشه مقایسه کرد
(sm54)فیس تیلور سوییفت 70 میلیون
گفتم که رو بنر لینک تاپیکو بنداز
تو همونی که تو رویام تو رو من خواب می دیدم
تو چشات آسمون و آفتاب و مهتاب می دیدم
زلفاتو شب می خره تا توی اون لونه کنه
مث من صد تا دلُ عاشق و دیوونه کنه
(sm50)
گهر همه لیگ برتریارو حذف کرد اومد بالا
خیلی می خوامشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
(sm175)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونم تو رو میخواد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از تو قلک چشات
سکه های رنگارنگ
می ریزه روی هوا
با صدای خنده هات
می شه از ستاره پُر
آسمونِ رو سیا
تو اونی ، همونی
تو همونی اگه شب قصه بگی
چشم بی خوابمو پر خواب می کنی
تو همونی اگه با من بمونی
منو از آرزو سیراب می کنی
تو اونی ، همونی
(sm50)
(sm118)خب حالا بازدید کننده ها با بازتاب البوم بیشتر اشنا میشن (sm120)مجبورم میشن برای لینکا ثبت نوم کنن
(sm118)1.5 میلیون بازدید
بازدید 1501199نقل قول:
اعضا که میان و میرن رو این عدد اضافه میشه؟
جز(sm88)
آهنگ امیر تاجیک خوبه
ترانه از علیرضا آذر
یک کار کاملا معمولی (sm10)تنظیم ضعیفنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که میدونم تو پیمانی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gambler [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیمون پیمون که میگن خودتی(sm2)
(sm98)دموی ابی هم ملودیش خیلی دیمیه
سجاد بذار دیگه یه ساعته منتظرم (sm98)
گاییدی مارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها پیمانم
مشکل ابی ملودی نیست ، ترانه ضعیفه و ریتم ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]