[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
خیـــــابان ، دوربیـــــن و آب و قرآن، ... اولیـــــن برداشت
کسی در صحنه خم شد، ساک خود را از زمین برداشت
قبلا عشق خیلی چیزا بودم الان هیچنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما بودین شعر ناصر ندیمی رو واسه من تصحیح کردی ؟ (sm132)
بله رامین جان خودم بودم (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انی اراکم فی کبد با حالتی غمگین (sm50)
اگه به عشق در نگاه اول اعتقاد نداری بگم ممر رد شه از جلوت ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من ممرو هم رد کردم ، چی میگی تو؟ حالا به عمق فاجعه پی بردی؟ واسه من هیچ راه برگشتی نیست. حتی ممرنقل قول:
ارادتمند (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو شماها چطور رامین میخونید امیرم اشتباه کرد اول بار (sm120)
کنار دست این شاعر
به قصد دلبری بنشین
من و تو؛ تووی لنگرگاه
بدونِ روسری بنشین
کلاغ قصه سر در گُم
دوباره اولِ دفتر
دو تا انسانِ معمولی
تو از تهران ، من از بندر
(sm172)
اوه (sm172) اغا من شرمندم (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه دردی رو رو دوشت میکشی (sm25)
میخوای شلیک کنم رفیق ؟ (sm25)