ارواح عمت ول كن تازه داشت يادم ميرفت حالم خوب ميشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ارواح عمت ول كن تازه داشت يادم ميرفت حالم خوب ميشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبه از همه نظرنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مخصوصا ترانه های حسین غیاثی
نه خوشم نيومد در كل با همون قبليه بيشتر حال كردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البوم درنيومده
این مال منه ، استفاده نکن ازش (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من راضی بودم ازش ...
ديوث تو بچسب به همون مقوا منم درنيومده بود(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
علیرضا (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نامزدهای بهترین آلبوم سال گرمی
25 ادل
lemonade بیانسه
views دریک
7 years لوکاس گراهام
purpose جاستین بیبر
A Sailor's Guide to Earth استریگل سیمپسون
نامزدهای بهترین قطعه ی سال گرمی
Hello ادل
formation بیانسه
love yourself جاستین بیبر
7 years لوکاس گراهام
I took a Pill in Ibiza مارک پوزنر
جاستین بیبر گرمی بگیره (sm178)
(sm89)
(sm2)
رادیکال رو میبینم اون پایین که او هم سکوت پیشه کرده است
میلاد زر نزن دیوص میام تونل کندوان ارت درست می کنم ها (sm2)
واقعا که حالا خوبه دو ساله دارید بازی هارو میبرید تا قبل از این دو سال واسه موندن تو لیگ سجده ی شکر به جا می آوردید ، حضرت درست میفرمایند که ناکس کس نمیگردد به این بالانشینی ها (sm2)
ولی خشی کمیک ترین صحنه ای که دیدم امروز صبح آواتارت بود (sm2)
من هنوز هم به تیمم افتخار می کنم (sm10)
اگه گناهه عشقه من
دوباره تكرار ميكنم
(sm50)
(sm27)
الی آن شو شو شو و وو و ..
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه راست میرم سر اصل مطلب : به خاطر باخت دربی دستمو ببوس (sm2) پایم را ببوسیَش تا تاریخ دقیق انتشار آلبوم منصور را بُگویم (sm2) ایمان بیاور تا بگویم منصور یه نسخه فیزیکی برایت بزند (sm2)
حالا نوبت منه (sm2)
اخباری هم در مورد آلبوم های در دست انتشار سیاوش و ابی دارم که نمی گویم (sm59)از این به بعد پول میگیرم خبر اختصاصی میزنم (sm120) پولکی شدم (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)چلسی رید من سیتی هم برینه
عالی عالی عالی (sm2)
جایزه گرمی برای نوازندگی کیهان کلهر
آلبوم Sing Me Home به سرپرستی یویوما و نوازندگی کیهان کلهر برنده جایزه گرمى بهترین موسیقی جهانی در ۵۹امین دوره از برگزارى این مراسم شد
شکاف وسط لُنگ (sm2)
(sm2)اسی پارسال لال شده بودی بعد ده سال فارغ شدی اخر فصل گم و گور نشی جام رو بردیم بالا سرمون
چرت نگو پارسال باختیم بعد بازی اومدم (sm120) جام ندیده ها (sm120) حداقل بزارین آخر فصل بشه خدا رو چه دیدی وسط اسفند شیش امتیاز ازتون کم شد سوم شدین (sm2)
میگم این نیکول باز آویزون شد که (sm25)(sm2) مثه اینکه لباس تنگ میپوشه حرارت اون زیر بالا میره ، سیلیکون ها آب میشن (sm2)
(sm25) یه عکس از روبرو داره روم نشد بذارم
موندم دکتری که جراحی پروتز سینه میکنه چجوری سیلیکون رو جاساز میکنه اون تو (sm120)
(sm2)به چه تیمی دل بستیم هفته پیش شش تا از اورتون خورده تو بحرانه که
من با تو چیکا کنم نفله (sm2)
زیر نویس قسمت 9 واکینگ دد اومده؟
از کسی که تو بهش فکر میکنی
بایدم دنیا پرستاری کنی ... (sm50)
(sm50)