لطفا به سمت راست شلیک کن رفیق
نمایش نسخه قابل چاپ
لطفا به سمت راست شلیک کن رفیق
ایکونشو نداریم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودمو میزنم لااقل شلیکی کرده باشیم (sm2)
(sm88)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا من به همون جهت این طور خطاب کردم (sm120)
از بندر گفتی مجبورم با ساحل جواب بدم (sm50)
دو صندلی قرینه , میز , هوای شرجی , مه , باران
و این نشست غم انگیزیست کنار ساحل هرمزگان ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اها (sm120)
چندتا دکلمه گوش دادم ازش خیلی خوبه شعراش
ادم جذبش میشه کامل
این شعر که نوشتی از کیه ؟ (sm25)
شعراشُ خیلی دوست دارم صداش هم نیز...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محمدرضا حاج رستمبیگلو (sm50)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
اکسترنال گرفتم اطلاعاتمو ریختم داخلش حالا میترسم از رو هارد خودم پاک کنم(sm2)