نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلاغ شونم
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلاغ شونم
دلم میخواد سیر گریه کنم ببینم از دست این جنتلمنا کاری بر میاد یا نه (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عارمین بیا اوج بگیر برام (sm81)
بفرما بیسکویت(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)
یه چیزی میگم به نوید نگو......نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلم واسه عمت تنگ شده(sm81)
بخور نوش جان (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نوید که نه ولی به عمه نوید الان گفتم که امشب شب جمعتو خراب کنه ، نمیدونم چرا یهویی گفت وای پر از یود شدم ؛ فک کنم شب جمعت ماسید (sm70)نقل قول:
تعارف نکن بیا دیگه(sm70)نقل قول:
اون ماستید ...نقل قول:
عمه تو که هست(sm59)
خدایشش این حرف عارمین بیسکوییت تعارف کردن نره؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عارمین بیسکوییت چی دوست داری؟
اصن همه بیاین به عارمین بیسکویت بدیم(sm70)نقل قول: