يكيشُٰ ببندين بابا اين طوري كسي گوش تميده (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
يكيشُٰ ببندين بابا اين طوري كسي گوش تميده (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه دختری بین همسایه هامون هست اسمش غزله 4 خط هم انتن میده ولی من نمیشسنامش کیه (sm74)
4-5 ماه اول همینطور بود سرعت از 100 میمومد 50 ولی نزدیک چندماهه سرعت همون 100 می مونه نزدیک به 15-16 گیگ هم مصرفمه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث با تمرین قدرتشون میره بالاتر اولویت هم مهاجم بزار تاکتیکتم بزار 4-3-3 شوت از راه دورنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا نمیفهمی تو(sm25)
چی کجا؟(sm51)نقل قول:
مرسینقل قول:
به خدا نمی بینمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلا تو لیگ با اختلاف 2 امتیاز دومم (sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جام ولایتم داره که شما توش استادین(sm2) برو شرکت کن شک نکن جام مال خودته(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازی کردم یکی بهم 6 تا زد حذف شدم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]