خب عمو جون مدرک تحصیلیت رو از کدوم دانشگاه گرفتی ، بگو تا عمو ذوق کنه (sm128)
نمایش نسخه قابل چاپ
خب عمو جون مدرک تحصیلیت رو از کدوم دانشگاه گرفتی ، بگو تا عمو ذوق کنه (sm128)
این اسی چیه اخ ابمون خشک شد
اسی خوب نیست المیرا صداش میکنیم (sm2)
من زن داوود نمیشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا نمیشی ؟
بقیشو یادم رفت (sm2)
درباره ی الی (اسی) ... (sm2)
در بيابان دمپايي پاره نعمت است(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانشگاه آزاد اسلامی میلی جون (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدات بگردم من ، برنامه ات واسه آخر هفته چیه عمویی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب باشه زنه من نشونقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لياقته داگ استايله منو نداري
برو زن ميلاد شو قول ميده ملايم رفتار كنه(sm2)
اسي دخلت اومدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرجا هستي اماده كن خودتو (sm2)
آخ آخ سه تا شدن خطرناک شد (sm155)(sm2) اینا پیرمرد میر مرد حالیشون نمیشه فقط دنبال شکاف مکاف میگردن (sm2)
اتفاقا اتفاقا تو اهنگ ديس اجيلي زدبازي يه تيكه ميخونه
اسي خانوم چي ميخواستي
ميخواستي بري زيره نويد جاستين(sm2)
من برم تا کار دستم ندادن آقامون منتظره (sm2)
بچه ترس کردید عمویی رو
بیا کاریت نداریم میخواییم واسه پایان نامه از کمک بگیریم (sm2)
بيا عمو نترس فوقش مالوندنه(sm2)
تاپیک موزنه یه فوکشن !?؟!
از تماشای تو برمیگردم...از غمانگیزترین زیبایی
از تماشای تو برمیگردم...به خودم،به گوشهی تنهایی
من یه رویا با خودم دارم اَزت...که منو از همه چی ترسونده
اولین و آخرین دیدارت...لحظه لحظهش توی یادم مونده
میدونم چه ساعتی خندیدی...میدونم چه لحظهای پلک زدی
حتی وقت رفتنم یادم هست...تا کجا پشت سرِ من اومدی
آخرین فرصتِ تنهاییِ من...تو هنوز یه دنیا فرصت داری
همه میگن که حقیقت تلخه...تو نه تلخی،نه حقیقت داری
توی این شهرِ فراموش شده...راهِ برگشتنمو گم کردم
راهی غیر از تو ندارم وقتی...از تماشای تو برمیگردم
حسین غیاثی(sm50)
های هانی آر یو اوکی ... (sm19)
خیار بمالید دیوثا
نقل قول:
بیابمک..
خیارمحلی..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیزمنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پشت کن برات بریزم ..
(sm50)
(sm3)
اسم ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کارن همایونفر - همه این روزها
50 میگیرم بزنم
خیارتو استعمال کن
تو چی کاره ای مقوا
24 تومن فقط پول البومه (sm50)
من به دوستم میگم ببینه میتونه بره بگیره .. (sm128)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روزبه بمانی ... (sm54)
می موس ..
روزبه دیگه گندشو در آورده ..
صدا و سیما همه رو مجبور میکنه که واسه تیتراژ ترانه های روزبه (نور چشمیشون) رو بخونن
میلاد این dua lipa عجب کسیه
خیلی خوشگله با ارایش بی ارایششم بدی نیست.ولی خیلی گوشت معرکه ایه.شاید از نظره قیافه مقله تیلورو اریانا اونقدر جذاب نباشه ولی هیکلی دربرارش کسی حرفی نمیتونه بزنه
21 سالشم هست
الان تو ام تی وی اوردنش یه کلیپم ازش گذاشتن واویلا(sm2)
Kesha رو به همشون ترجیح میدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این عکسای تخمی گوگلو ول کن.اسم کلیپه یادم نیست ولی تو برو یوتیوب یه کلیپ ازش ببیننقل قول:
جدا از صداش که خوب بود تو ببین چه گوشتیه فقط(sm59)
1 رونش اندازه کمره تیلور سوییفته
کشا مشا رو ول کن من دارم تو نسل جدید میگم
موسم داره بازی در میاره یعنی باتری در حال ریدنه ؟ دوراسل گذاشتم خیر سرم