(sm120)هیشکی نمیدونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)هیشکی نمیدونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صدا زدن دوباره مادرا رو
عکس بیارن استخون بگیرن (sm88)
ﻭﺯﯾﺮ ﺍﻃﻼﻉ ﺭﺳﺎﻧﯽ ﺳﻮﺭﯾﻪ ﺩﺭ ﻭﺍﮐﻨﺶ ﺑﻪ ﺍﻇﻬﺎﺭﺍﺕ ﺍﺧﯿﺮ
ﻭﺯﯾﺮ ﺧﺎﺭﺟﻪ ﻋﺮﺑﺴﺘﺎﻥ ﮔﻔﺖ : ﻧﻈﺎﻡ ﻋﺮﺑﺴﺘﺎﻥ ﮐﻪ
ﻣﺸﺮﻭﻋﯿﺖ ﻣﺮﺩﻣﯽ ﻭ ﻗﺎﻧﻮﻧﯽ ﻧﺪﺍﺭﺩ ﺣﻖ ﻧﺪﺍﺭﺩ ﺩﻡ ﺍﺯ
ﻣﺸﺮﻭﻋﯿﺖ ﻭ ﭼﮕﻮﻧﮕﯽ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﺁﻭﺭﺩﻥ ﯾﺎ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ
ﺩﺍﺩﻥ ﺁﻥ ﺑﺰﻧﺪاین رو دیگه راست گفته....
بنظرم ﺁﺧﺮﯾﻦ ﺍﻧﺘﺨﺎﺑﺎﺕ ﺩﺭ ﻋﺮﺑﺴﺘﺎﻥ ﻭﻗﺘﯽ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ
ﺍﺯ ﻫﺮ ﻗﺒﯿﻠﻪ ﯾﮏ ﻧﻔﺮ ﺭﺍ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﮐﺮﺩﻧﺪ ﺗﺎ
ﭘﯿﺎﻣﺒﺮ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻗﺘﻞ ﺑﺮﺳﺎﻧﻨﺪ...(sm70)
احتمال داره واسه 15 خرداد ماکت زده باشه و لو رفته باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر چی که هست تاثیرگذاره
(sm120)به نظرم باس عسلامو نابود کنیم خاورمیانه رو دوباره بسازیم تنها راه حلشه
(sm2)خبرگزاری فارس از یه طرف قربون صدقه اهنگ رفته از اون طرف نمیدونه شعرش مال روزبه که چن تا مقاله تروریستی راجبش نوشتن (sm2)
همه سرینیا (sm2)
جدی مال روزبه هستش !؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین اسکول . . .اونی که تو واسش بال بال میزنی. . .من بابام پمپ بنزین داره
.
.
چه ربطی داشت o_O
نمیدونم در کل خواستم بگم آی أم شاخ
No pv
Org page
به ارواح حدم نیستی در جدم. . .
جاست کوک و علف...(sm2)
(sm2)همی مونده بود گلبهاریا اعلام وجود کنن تا چن سال پیش وجود خارجی نداشت این شهر
مردم گلبهار با امضای طوماری حمایت خود را از اقدام قانونی دادستان چناران مبنی بر لغو کنسرت اخیر در شهر جدید گلبهار اعلام کردند. به گزارش «خبرآنلاین» از خراسان رضوی؛ در این طومار آمده است:
«بدینوسیله ما امضاکنندگان ذیل، جمعی از امت حزبالله و پیروان اسلام ناب محمدی(ص) مدافع ارزشهای معنوی میراث گرانقدر امام راحل(ره) و شهدای عظیم الشان انقلاب اسلامی شهر گلبهار از اقدام به موقع و خداپسندانه دادستان عمومی و انقلاب شهرستان چناران، جناب آقای مجید اشراق در لغو کنسرت موسیقی در دانشگاه آزاد اسلامی گلبهار، که نشان از تعهد والای ایشان دارد صمیمانه تقدیر و تشکر و حمایت قاطع خود را اعلام مینماییم، و از صادر کنندگان مجوز این کنسرتها میخواهیم که به هشدارهای مقام معظم رهبری در رابطه با شبیخون و تهاجم فرهنگی دشمنان توجه کنند.
در کنسرتهای مشابه برگزار شده در چناران و شهرهای دیگر اتفاقاتی افتاده است که اموری از جمله بیحجابی و اختلاط محرم و نامحرم در نزد اکثریت شرکتکنندگان نادیده گرفته شده است. درواقع این قبیل کارها، تبلیغ فرهنگ بیگانه و ترویج بیبند و باری و تسهیل زمینه گناه در بین جوانان میباشد. در حالی که مدیران، خصوصاً اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی موظف است جهت تربیت صحیح و اسلامی نسل آینده این مملکت برنامه ریزی و گام بردارند.»
اهنگ بی قرار محسن اگه ماکت باشه، اهنگ خوبی میشه ، سوز صداش یه چند دوزی بالاتره از اهنگ مادر (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی یه عکسی گذاشته بودی از مجلس (sm120)
تصویری که در نهایت ۱۲ سال برایش آب خورد ...آتنا فرقدانی فارغالتحصیل رشتۀ نقاشی از دانشگاه الزهرا با معدل کل ۱۹.۷۸ و رتبه برتر کل دانشگاه در مقطع کارشناسی در رشتۀ هنر از دانشجویان نخبه و استعدادهای درخشان می باشد.
(sm120)دیدم
از ما یکیمون از خودش نپرسید از این همه جوون چرا نشون نیست
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رضااااااااااااااااااا من از تو انتظار بیشتری داشتم
نماهنگ بیقرار، کاری جدید با صدای محسن چاوشی و ترانهی روزبه بمانی و تنظیم بهروز صفاریان
دوباره وقتشه جنون بگیرن ، قراره مادرا زبون بگیرن
صدا زدن دوباره مادرا رو ، عکس بیارن استخون بگیرن
صدا زدن که بعد از این همه سال ، دوباره داغ بچهشُ ببینه
یه دست لباسشُ بدن به دستش ، بگن تمام بچهتون همینه
این مادرا تمامشون یه عمره ، از بچههاشون یه نشون ندارن
دوباره اومدن به این هوا که ، قبول کنن دیگه جوون ندارن
از ما یکیمون از خودش نپرسید ، از این همه جوون چرا نشون نیست
چجوری خونهشونُ پیدا کنن ، وقتی پلاکشونُ یادشون نیست
دوباره وقتشه جنون بگیریم ، برای مادرا زبون بگیریم
بریم تو صف به جای بچههاشون ، سه چارتا تیکه استخون بگیریم
(sm172)
(sm50) جسمم دیگه روحمو نمیکشه
قفل کردم رو این اهنگ
(sm2)اشترم این جازمین دیگه کیه چرا این شکلیه
سلام ممنون تو خوبی ؟ اره یه مقدار(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SADEGH-92 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بکگراند اپله فکر کنم (sm120)نقل قول:
(sm2)
(sm120)ها در بیا هوا گرمه
شهاب رمضان مونگل اهنگ داده (sm120)
اشترم اهنگ شهاب شاسکول اومد
آرمین هستی
اره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوام مصاحبه امروز بهروز کچلو حرفه ای تایپ کنی رو یه عکسش بزنم پیچ اینستاگرام محسن . میتونی ؟ وقت داری ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مو داره هنوز بنده خدا (sm120) اره , کل مصاحبه ؟ کدوم عکس ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زدم دان بشه ! سبکش آلترناتیوه (sm120)نقل قول:
سجاد این پسره کیه باش عکس گرفتی ؟
دهنتون سرویس سرچ کردم صفاریان همش عکس محسن میاد (sm2)
یکی از طرفدارای محسننقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آرمین این متن
عینن کپی کن با یه فونت خیلی خوب و خوانا
چون عکس 650 در 650ه ، خوانا بودن فونت خیلی مهمه
بهروز صفاریان: محسن چاوشی درباره موسیقی سنتی حقیقت را گفته است .
حرفهایی که محسن درباره موسیقی کلاسیک گفته بود ، به نوعی در دل همین حرفهای من نهفته است . فکر میکنم محسن گفته بود که اگر موسیقی سنتی به لحاظ فروش و تیراژ بضاعتی داشت ، خیلی از آنها پا به عرصه پاپ نمیگذاشتند . این بازگو کردن حقیقتی است و محسن چاوشی فقط نظر شخصی خودش را نگفته . مردم اول با حقیقت مخالفت میکنند ، سپس آن را مسخره میکنند و بعداً به عنوان یک امر بدیهی میپذیرندش . محسن چاوشی جرأت داشته و این حرفها را بیان کرده و نیازی هم نداشته که این صحبتها را مطرح کند . به لحاظ تیراژ ، تأثیرگذاری و محبوبیت ، بزرگترین خوانندهای است که در جامعه وجود دارد و فکر نمیکنم گفتن این مطالب در جهت دیده شدن بیشتر تأثیری برایش داشته باشد .
این آدم هم اگر از بازگو کردن این حقایق قصدی داشته ، با جرأت و صراحت تمام عنوان کرده است . شاید اساتید متعصب ، با حرف این آدم که چهره متفاوتی نسبت به خوانندگان پاپ دارد ، باسواد است و در کارهای خود از اشعار مولانا و ... استفاده میکند ، تکانی بخورند و به این موضوع فکر کنند . نظر من این است که چاوشی حرفهای درستی زده است . محسن چاوشی هم مثل من به ارزشهای موسیقی سنتی و بضاعت آن کاملاً واقف است . اما ما توقع داریم یک اتفاق و جریان نو در این سبک به لحاظ کیفیت و نوع اجرا بشنویم و از این تکرارها فاصله بگیریم .
من مدتی قبل با روزنامه «هفت صبح» در مورد کنسرت محسن صحبت کردم که جنجالی شد . به خاطر وضعیت استانداردهای کنسرتها و تعادلهایی که در مسائل مالی وجود ندارد ، در حال حاضر شرایط را به شکلی نمیبینم که بتوان به سرعت ، آن سطح از استانداردی که در نظر داریم را عملی کنیم . اما با آدمهای مختلف رایزنی میکنیم تا بتوانیم این اتفاق را صورت دهیم .
اینم عکس فکر میکنم مناسب باشه [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبیه محسنه (sm120)نقل قول: