[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به زودی
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به زودی
(sm3)(sm3)(sm3)(sm3)(sm3)(sm3)
دیروز البومشو داشتم گوش میدادم (sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 416016 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الهي كوفتت بشه رونالدو.جز جيگر بزني گولاخ(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 416016 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يه نكته ايو من روشن كنم،من يكي از بچه هاي قديمم.يوزره اصليمم نميگم.اين سينجولم واسه فان ساختم يهو ديدي رفتم ممرم ساختم(sm25)
اينقدر گير نديد سينجول به اين راحتيا بالا نرفته كه به اين راحتيا پايين بياد(sm30)
جانه كلامم اينه كه اين اشترمو تو آمپاس قرار نديد:
البته ميخواستم اشترمم بسازم ديدم با اين نميشه شوخي كرد به همون نون و پنير و سبزي قناعت كردم:)))))
خلاصم کن (sm50)
بمیر بابا (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sinjool [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاشکی یه روز صب شه (sm27)
هنوز زوده زن بابا(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)اشترم