هرنانس(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
هرنانس(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جیمز کونتون میزاره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جمع کردنشون با من (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه پرس و بستن وسط زمین میگم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخه فرناندینیو و پائولینیو نه تو دفاع خوبن نه خلاقیت دارن!(sm25)
اسکولاری بهش اعتقاد نداره (sm120)
نگفتن بده گفتن خیلی بزرگان کنارش بودن مثل زیدان 98 ولی مارادونا تک و تنها بوده مثل زیدان 2006(sm120)نقل قول:
من تو یه فرصت قبل از دانشگاه برای وقت گذرانی!!! فوتبال نگاه میکردم اول مثل عقده ای ها بایرن و کریمی رو می دیدم بعد یوه با مربی گری اون اشغال کاپلو رو دوس داشتم ولی ناگهان بازی رو دیدم که تو اون سه گل زیبا به رئال زده شد و به یه جوان 18 ساله با تکنیک تو اون بازی بازی کرد بعد دیگه عاشق بارسا شدم تا ابد البته مسایل سیاسی بارسا هم بی تاثیر نبود(نسبت به مادرید ) من الان 21 سالمه و همیشه هم برای بارسا وقت دارم(sm120)
ارژانتین قهرمان شه کیونمون پارست(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نظر من رو لوییز و هرنانس هستشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گور باباشون (sm120)نقل قول:
باور کن نمیتونی به خدا نمیتونی به ولله نمیتونی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]