میلاد و شیخ هم اعلام عامادگی کردن ، عارمینم که هست ؛ منم اگه تونستم میام (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
میلاد و شیخ هم اعلام عامادگی کردن ، عارمینم که هست ؛ منم اگه تونستم میام (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اين ناعادلانه است که؛
من غصه هاى تو را بخورم...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
و دیگری مــ.مه هاى تو را...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) تا دو هفته دیگه احتمال 90 درصد من میرم رشت!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا رو چه دیدی شاید یه سر هم انزلی اومدم!
آماده باش که بیام سرت خراب شم
الهی العفو
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دنبال من نیاین من تا سر کوچه هم نمیامنقل قول:
از بدو تاریخ برای بدست اوردن معشوق نه جنگ تن به تن،نه شعر سرودن،نه کوه کندن،نه زانو زدن،هیچکدوم عین ریدن به طرف تو جمع جواب نداده
(sm70)نقل قول:
قدمت رو چشم (sm127)
تو با دخدر همسایتون بیا (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دیگه برم خونه ، شب همگی آروم (sm127)
شب خوش رفیق روز تنهایی (sm127)
شنودگان عزیز توجه فرمایید ویندوز 10 آخرین ویندوز مایکروسافت نصب شد
بیت الله (sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]