خداروشکر این آپدیت موثر بود برام... هم وای فای قطع نمیشه وسط کار و هم اینکه دیگه هنگام بالا آمدن سیستم، واسه چند ثانیه گیر نمیکنه که قبل از این میکرد و آیکون ها که قبلا ظاهر نبودند و به تدریج ظاهر میشدند، الان همیشه از اول خودشون ظاهر هستند.
نمایش نسخه قابل چاپ
خداروشکر این آپدیت موثر بود برام... هم وای فای قطع نمیشه وسط کار و هم اینکه دیگه هنگام بالا آمدن سیستم، واسه چند ثانیه گیر نمیکنه که قبل از این میکرد و آیکون ها که قبلا ظاهر نبودند و به تدریج ظاهر میشدند، الان همیشه از اول خودشون ظاهر هستند.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برام وای فای قط میشد اما ربطی به وین نداشت درایور کارت شبکمو اپدیت کردم درست شد البته اینم بگم قطی من فقط یه دفه همین هنگ موقه بالا اومدن سیستم بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای من تو بیلدهای اول 1803 وای فای خوب کار میکرد و مشکلی نداشتم... 1809 که آمد، دیگه مشکل شروع شد، هی قطع و وصل میشد (درایور کارت شبکه هم به روز بود) باز رفتم همون 1803 رو نصب کردم دیدم بله داخل بیلدهای جدیدش، این مشکل قطع و وصلی وجود داره.... تا این که اینو نصب کردم و درایور شبکم همون قبلی رو نصب کردم که جدیدترین هست تا حالا، دیدم مشکلش رفع شده.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون مشکل هنگ چند ثانیه هنگام بالا آمدن که تو همه نسخه های ویندوز واسه من وجود داشت و آزار دهنده بود خیلی... تازه موس هم چند ثانیه نشانگرش حرکت نمی کرد بعد هنگ...
چجوری تحمل میکردی؟(sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقد امکان خوبیه چش ادم دیگه اذیت نمیشه خودش هوشمند(sm59) درس میکنه
یه اتفاق خجسته دیگه ام افتاده زیرنویس فیلما رو بلد نشون میده ادم راحت فیلم میبینه
خیلی عذاب آور بود... عملکرد سی پی یو هم به شدت بالا میرفت... (sm74) خوبه باز درستش کردند.نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام من الان نسخه ویندوزم 1809 هست اگه آخرین نسخه رو دانلود کنم و بدون اینکه بخوام از نو ویندوز عوض کنم فقط حالت بروز آوری اطلاعات باشه چکار باید کنم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]