آخجون... آقا خونه ها محله شما متری چند؟ (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آخجون... آقا خونه ها محله شما متری چند؟ (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77) صابر حواسش نبود زبونش گیر کرد به بزرگی خودت ببخشش من ریش گرو میذارم (sm25)(sm25)(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به من ببخشش... زبونش درست نچرخید میخواست بگه مهندس نفت (sm25)نقل قول:
بازیگری... بدلکاری...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آنچه گذشت...
وات د فــــــــــاز؟ (sm77)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه آرایشگر تو جی تی ای 5 هست طرف گی میباشد میری پیشش وقتی میخوای بری بیرون اینو میگه (sm2) منم تقلید کردم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون برو زنگ بزن از همونا بپرس (sm203) هرچی من میگم فتوا خواستی رو من حساب کن باز میگه زلال احکام (sm209)نقل قول:
میری از 500 صفحه قبل نقل میگیری(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخرش هیچی گیرمون نیومد مجبور شدم زود برگردم مهمون داشتیم (sm172)
به نظرتون یه تاپیک بزنم در مورد انکود ویدیو (کم حجم کردن ویدیو با کمترین افت کیفیت ممکن) x264, x265 و معرفی برنامه های مختلفش ؟ (sm132)
استقبال میشه؟ (sm51)