دارم تایپ میکونم واست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دارم تایپ میکونم واست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت گرم (sm19)
(sm120)
(sm154)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وصل شدی؟
خیلی روش خوبیه فقط خدا کنه زودتر 3g ایرانسل رو بیارن شهرمون تا ترتیبشو بدم (sm120)
الان همراه اول اومده ولی ایرانسل یه چیز دیگس هم از نظر سرعت هم پول
فعلا" باس با همین طرح مخابرات سر کنم ولی خداییش راضیم طرح خوبیه سرعت 600 م غنیمته (sm50)
یه 5 گیگ دیگه زدم دانلود ی ساعت دیگه تمومه(sm2)
نوش (sm2)(تو فیلما قدیمی) (sm2)گوگوش به بهروز میگفت (sm2)نقل قول:
(sm79)
(sm137)