آهنگی که قبل از شروع بازیهای جام جهانی پخش میشه رو کسی نداره ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
آهنگی که قبل از شروع بازیهای جام جهانی پخش میشه رو کسی نداره ؟
آقا كي آهنگ بي كلام تنهاترين عاشق رضا روح پور رو نداره
همون كه همه فكر ميكردن آهنگِ فريدون فروغيه
مورد داشتیم یارو تو عمرش یه دریبلم نزده اونوقت دقیقه 91 خواسته بهترین بازیکن دنیا رو دریبل بزنه به جاش
آرزوی یه ملتی رو به باد داده
نکونام (sm2)
اواتارشو غیر فعال کن
یادتونه مسخره میکردیم گزارش بازیو :
بسم الله الرحمن الرحیم , گل
الان عوض شد :
صدق الله علی العظیم توی دروازه ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)
يه شماره اي به گوشيم زنگ زد
اين بود : 00000 (sm29)
اداره اطلاعات (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام امين چطوري ؟ (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راست ميگي ؟ (sm55)
سلام قروبونت (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کم پیدایی (sm111)
واسه اونا هم این طوری میفته حالا اون باشه یا نه نمیدونم (sm55)
بدبخت شدم رفت (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اطلاعات چهار شماره ایه(sm70)نقل قول:
اگه پنج تا صفر بود بدون از بقالی سر کوچتون بوده (sm2)
دقيقا شماره ش اينه :نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
000000+
آقا الآن اگه ايران بوسني رو 1-0 ببره و بعد نيجريه هم 1-0 ببازه بين ايران و نيجريه كدوم صعود ميكنن ؟ (sm55)
دقیقا مربوط به کلانتریهنقل قول:
احتمالا باز رفتی دختر بازی کردی ، ازت شکایت کردن(sm30)
قرعه کشی میشه با سکهنقل قول:
اين پدسگا چجور منو شناسايي كردن (sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ميگم كه ديشب رفتيم بيرون يهو مادر... ها ريختن با باتوم ملت رو زدن
بعد داداشم كله ش رو كرد از ماشين بيرون گفت ... ننه ت (sm2)
بعد يارو با باتوم زد روو صندوق عقب ماشين.
حالا همه اين جريانات چه زماني اتفاق افتاد ؟
زماني كه در حال رايزني براي زدن مخ دو دخترك جوان بوديم (sm25)
باع (sm29) چه تخمينقل قول:
شناسایی شدی دیگه(sm70)نقل قول:
همچین میگی دخترک جوان انگار خودت 40 سالته(sm2)
من سي سالمه (sm29)نقل قول:
تا 35 سالگی جا دارهنقل قول:
سن سکته رسیده به 35
پس نتیجه میگیرم که 35 سالگی شروع دوره ی میانسالیه
میدونستم اخر کار میدی دست خودت (sm50)نقل قول:
(sm54)شوخي كردم باو (sm17)نقل قول:
(sm74) اگه يه زماني اطلاعات منو برد شما همين جا تحصن كنيننقل قول:
(sm2)نقل قول:
بدبخت برای مخ زدن نباید رایزنی کنی! باید چپ چپ نگاه کنی و به حالت ایش سرتو برگردونی ازش! مثل سگ میوفته دنبالت بهت بده. بجانه تو تست شدست 100% تضمینی (sm59)نقل قول:
(sm59)من كه در حال رايزني نبودمنقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو تا از دوستام كه عقب نشسته بودن داشتن لاس ميزدن باهاشون (sm2)ديوث اينقدرم چس كلاس ميومد فكر ميكرد كيه (sm2)
بخوای ناز بکشی ناز میکنن (sm59)نقل قول:
خوش به حالت گل گندم
خوش به حالت گل گندم
خوش به حالت گل گندم
خوش به حالت گل گندم
(sm25)
سینه ی گل ممدم خونی بود (sm81)
بله كاملا ملتفتم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ميگه در جواني تا تواني منت .س را مكش
دست خود مشت كن، بر سر .يرت بكش
(sm2)
نقل قول:
اشتباه میگه ، در اصل اینطور میباشد که :
در جوانی تا توانی منت دختر نکش
دست خود را لوله ساز ، بر قامت ..... بله همونطور که فرمودم مشت آسیب میرساند اما لوله بسیار کارساز میباشد
من ديگه حرفي ندارم (sm2)
(sm128)
نيست رنگي كه بگويد با من
اندكي صبر سحر نزديك است
هر دم اين بانگ برآرم از دل
وااي اين شب چقدر تاريك است
(sm50)
هر دم اين بانگ بر آرم از دل
واي اين شب چقدر تاريك است
(sm50)
هر روز پاييزه هر هفته پاييزه
هر ماه پاييزه هر سال پاييزه
(sm50)
از دوستي پر من، از دوست دلخور من
آجر به آجر من، من پشت ديوارم
(sm81)
سینجول چرا چشات انحراف داره ؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسم اهنگ جدیده جعفر ، دختر سیبیلو (sm2)