(sm70)من خودم 6،7 ساله دارم کار میکنم یه قرون نخواستم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70)من خودم 6،7 ساله دارم کار میکنم یه قرون نخواستم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کودتای بعدیت کِیه ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سجاد دمت گرم الان چک کردم حسابمو واریز شده بود همونطور که خواستی به اکبرم نمیگم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)(sm10)نقل قول:
گاماس گاماس بیر بیر (sm2)نقل قول:
(sm10)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هنوز درگیرم کاوه افاق خالی به اون بزرگی رو چجوری بافت به هم(sm120)
(sm2)نقل قول:
شهلا یار مهربونوم
رفتی سفر چشم به رات میمونوم (sm118)
امیر تاپیک هایی که من زدم رو کلا پاک میکنی لطفا
نمیگفتی دیگه (sm142)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm120)
(sm59)نقل قول:
(sm120)
سپردمت به سعیدنقل قول:
نه ترو خدا (sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
فقط یه کم کلافه ام...
سپس ملال تنم را... (sm50)
شستمو بالا گرفتم
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نقل قول:
من سال های سال از این خانه
بیرون نرفته ام که تو برگردی
یک بار هم که آمده ای ما را
مهمان به قهوه ی قجری کردی...
(sm50)
آدمی که غربتش از مرگ طولانی تره...
من شعر بنویسم برات
تو شعرامو از بر کنی ...
بیدار و خراب...
خودمونو كس كرديم (sm50) فقط بلديم پشت سيستم بشينيم و زر بزنيم (sm50)
بازم اگه حرفام
حوصله تو سر برد
هنوز سحر نشده
هوای رفتن کن
(sm50)
باز کی بلاکت کرده (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خميرت را به خون ماه ورزانيد و در آنی
تـــو را پيكر تراشيدند معماران يونانی !
تو را پيكر تراشيدند و از تن خستگی ها را
در آوردند با نوش دو فنجـــان چای سيلانی
حنا بستند گيسوی تو از خــون عميق شب
كشيده چشم و ابروی تو را "محمود" ايرانی
بــرای رنگ چشمت جوهر دريا و جنگل را
چه زيبا ريخت در بوم نگاهت حضرت مانی
خميرت تـا بخشكد داغ لب بود و تن خيس ت
از آن دم باز شد بازار گــــرم بوسه پنهــــانی!
تو را عرفان و عشق آموخت خواجه حافظ شيراز
سخن آموختـــی در محضر سعدی و خاقانــــی!
كشيده از ازل دور دهانت نقش بوسيدن :
نبات سرخ تحتانی نبـــات سرخ فوقانی!
تو شاگرد اول هر چه دروس دلبری هستی
تو استاد همه معشوق از عاشق گريزانی !
بريد و دوخت با باد صبـــا پيراهنی از عشق
نشانده حسن بلقيس تو بر تخت سليمانی
"زليــــخا"دلبری گـــر از تــــو می آموخت مي دانم
به عشقش جامه از تن می دريد آن ماه كنعانی!
به محض ديدنت از جای برخيزند بيماران
بنا شد با تماشای تو طب ديده درمانی!!
چنين شوريدگی از نشئه ی سرشار چشم تو
كشانده عقل را تا خانــــه ی خواب زمستانــی
نصيب من چه كردی جز پريشانی و حيرانی
نصيب از تو چه بوده غيـــر حيرانی پريشانی
موافـــق با جهـــانــــی ساكت و ، منهــــای آدم هـــا
جهانی بی جنايت ، بی خيانت ، بی... كه می دانی!
سید محمدعلی رضازاده (sm50)
(sm98)
نه از چینم حکایت کن نه از روم
که من دل با یکی دارم در این بوم
هر آن ساعت که با یاد من آید
فراموشم شود موجود و معدوم
ز دنیا بخش ما غم خوردن آمد
نشاید خوردن الا رزق مقسوم
رطب شیرین و دست از نخل کوتاه
زلال اندر میان و تشنه محروم
از آن شاهد که در اندیشه ماست
ندانم زاهدی در شهر معصوم
به روی او نماند هیچ منظور
به بوی او نماند هیچ مشموم
نه بی او عشق میخواهم نه با او
که او در سلک من حیفست منظوم
رفیقان چشم ظاهربین بدوزید
که ما را در میان سریست مکتوم
همه عالم گر این صورت ببینند
کس این معنی نخواهد کرد مفهوم
چنان سوزم که خامانم نبینند
نداند تندرست احوال محموم
مرا گر دل دهی ور جان ستانی
عبادت لازمست و بنده ملزوم
نشاید برد سعدی جان از این کار
مسافر تشنه و جلاب مسموم
چو آهن تاب آتش مینیارد
همیباید که پیشانی کند موم
(sm50)
(sm27)
- (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)
(sm2) هنوز یه نفرم نرفته فیلمو بگیره
(sm88)
هيچكي (sm120) كلي گفتمنقل قول:
نیومده امروز هم رفتم(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]