(sm54)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm54)
آقا آهنگ بی قرار چی میگه؟(sm51)
چیه ، زیر نویس انگلیسی روشه فقط (sm120) درباره چیه ؟ مامانه مرد ..... مرده هم با دوست دخترش میذاره میرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه این فیلما زیر نویس انگلیسی دارن بعد که فارسیشو میذاری خودش سوییچ میشه رو فارسینقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم ندیدم
مسخره ست .. بشین همونی که بت دادمو ببین شب میگن ترسناکه خیلی... اگه خوب بود بگو منم ببینم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
بنده را از خماری دربیاورید(sm51)
بی قرار کی اومد چجوری اومد(sm51)
چقدم ک داغونه(sm51)
نسخه ضبط شده س ملت ضبط کردن اورجینالش و هم هنو ندادن محسن واگذارش کرده امتیازش واس اوناس(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه بعد از ظهر گرم تابستون بود ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)اشترم ؟!
(sm168)
عجب(sm51) تنکس(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خندش کجا بود؟!
تابستون؟خخخ مال همین هفته س که(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواستم مثل این فیلما برخورد کنم (sm120)نقل قول:
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فینالو گذاشتن شبکه ورزش بعد میخوان والیبالو از سه پخش کنن :|
رفتن ته دره مردن بعد شکلک اسکلی میذاری(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)والا من از خبر اصلی بی اطلاعم بچه مچه توش بود برای زیارت نبودن چی بودن پسنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
06 - Faryad Zire Ab (sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]خانم الینا دیزاینی به عنوان شهوت ران ترین دختر دانشگاه اکستر یونیورسیتی انتخاب شد.دانشجوی ۲۰ ساله از سوی وبسایت همسریابی دانشگاه مفتخر به دریافت این نشان بی شرمانه شده است.سایت شگ ات یونی که در زمینه همسریابی دانشجویان دانشگاه به مدیریت تام تورلو فعالیت می نماید همه ساله در خصوص معرفی شهوت رانترین دانشجوی سال دانشگاه مراسمی را برپا می نماید.مدیریت سایت در خصوص خانم الینا می گوید او فوق العاده و بی نظیر است.او در طول هفته با سه فرد همبستر می شود.
قبلا بسیاری از مسولین بهداشت و سلامت دانشگاه بروز چنین رفتارهایی را محکوم نموده بودند.آنها بر این باورند چنین روابطی خطرات بسیار جدی برای سلامتی افراد دارد.سایت مذکور ضمن انتشار لیستی از شهوانی ترین دانشجویان دانشگاه به خانم الینا تاج زیبایی به همراه ۵۰۰ یورو وجه نقد و گوشی موبایل و همچنین استفاده رایگان یک سال از لوازم مقاربتی را اهدا نمود.الینا در خصوص رفتارش می گوید من قبلا تنها با نامزدم در ارتباط بودم اما در دانشگاه استعداد من شکوفا شد.به گزارش پارس ناز اکنون در طول هفته با دو یا سه مرد همخوابی می نمایم.به سایر دوستان پیشنهاد می نمایم اگر دوست دارند از استرس روزانه راحت شوند به این سمت حرکت نمایند. او می افزاید کار هر روزه من رفتن به کلوپ و به دام انداختن افراد مختلف است.نوشیدن الکل نقش به سزایی در این روابط دارد.دکتر پیتر گرین هاوس می گوید:افراد به همان میزان که دنبال بردن جایزه هستند به همان میزان خود و دیگران را با خطرات مقاربتی درگیر می نمایند.من توصیه می نمایم دانشجویانی که در این برنامه ها شرکت می نمایند حتما به طور متناوب خود را بر علیه ویروسهای مقاربتی و هپاتیت بی واکسینه نمایند.
دیگران هم بکنند آنچه مسیحا میکرد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره امیر الان دارم تمومش میکنم دیگه میفرستم برات ... شرمنده دیر شد (sm25)(sm10)نقل قول:
لطفا اگه خبر میزاری کامل باشه و با ذکر ادرس یا شماره تماس (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm169)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلاترم رفت (sm172)
بفرما اینم آدرس:نقل قول:
انگلیس،استان دوون،شهر اسکتر،دانشگاه اسکتر
میری خوابگاه میگی با این دختر حشریه کار دارم خودشون راهنماییت میکنن(sm2)
اینم بخش خوابگاه
Phone: +44 (0) 1392 723456
Fax: +44 (0) 1392 723686
Email: [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی بهت بگم این مورد کیس ها موندگار نیستنا!مخصوصا اینکه هفته ای 3 بار میخواره(sm70)(sm70)
(sm169)
نکنه تو بودی شماره نامزد کریسو پیدا کردی (sm2)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط madrid_25 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
نوکرم داداش شرمندم نکننقل قول:
دیگه یه شاخه رز 4-5 تومنی قابل شما رو نداره ... (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط madrid_25 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه بار شد بدون سیگار بیای تو تاپیک ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
(sm59)
تو خراب من الوده نشو!!!!!!(sm50)نقل قول: