جاتون خالی دیشب بعد بازی نشستم تانگوی شیطان رو دیدم ، ساعت 7:20 صبح تشریف داشت دیدم هنوز هم فیلم ادامه داره و ادامه اش رو به امشب موکول کردم
نمایش نسخه قابل چاپ
جاتون خالی دیشب بعد بازی نشستم تانگوی شیطان رو دیدم ، ساعت 7:20 صبح تشریف داشت دیدم هنوز هم فیلم ادامه داره و ادامه اش رو به امشب موکول کردم
(sm2)
همه جاکشید چیه آخه . (sm3)
همه جاکشید (sm2) جاکش یعنی : آنکه مردان را با زنان آشنایی دهد (sm2)
دستت درد نکنه که گفتی خودم نمیدونستم معنی شو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جاکش یعنی کسی که جا ( لحاف و رختخواب ) رو میکشد و مردان را با زنان آشنایی می دهد (sm2)
اتفاقا ، اتفاقا ، اتفاقا ...
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm131)
منصوریان حیا کن
پرسپولیس رها کن ...
امروز باخت رو شاخشه(sm2)
صل علی محمد
قاتل لنگی آمد ...
این تراک لیستی هس که خودش چندی پیش منتشر کرده بود؟ تراک دوم بااین اسم هس یا اصن حذف شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی امیر بهش میاد گیلکی باشه دموشو نداری؟
(sm131)
(sm2)ما جاکشیم توام جاکشی از همه بدتر ..
(sm3)
(sm50)
چرا از اول فصل اینطوری بازی نمیکردن(sm172)
شاهینم از البوم حذف شده و اسم یکی از ترانه ها از یکی هست ب رکسانا تغییر پیدا کرد که رکسانا اسم یکی از اشعار شاملو می باشد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت دیدی دیگه . (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببینید چی پیدا کردم(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)لطفا کمی جق بزنید...
تو را با آب زمزم هم بشورن اصلاح پذیر نیستی (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بز من نیستم وبلاگم کجا بوده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خطر خدا ذلیلِ دنیا و آخرتت کنه پسر این چی بود دیگه (sm70)
باز این جنس بی کیفیت زد(sm2)
ولی خیلی حال کردم یارو اومده رک و راست وبلاگ زده (sm2)
کامنت بزارید بگید ادامه بده(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیام شرعی: لطفا بعد از هر جق،غسل کنید(sm2)
(sm2)
این زده جق یه چیزی اومده بالا . (sm2)بده مگه بزار بخندیم یه کم . حال هر کی نویسنده ش بوده اومده شفاف سازی کرده همراه طنز (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)
جوابم داده
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی خیلی جالبه (sm2)